AKTUELNO

Maske su pale!

Emisija je u toku, a zadrugari se još uvek svađaju zbog zadatka koji su imali u prethodnoj nedelji. Voditelj Milan Milošević tražio je da Sandra Rešić prokomentariše osobu koja se najlošije pokazala.

Ko je pokazao najlošije lice? - upitao je voditlj Milan Milošević.
Za mene je to Bora, ne pada mi na pamet da mi on psuje sve po spisku, pa ga nisam birala. On je bio neko ko se šalio, igrao, svirao, pevao, imao je ideje za svoje emisije. Kažu da je Milica kriva, ali ona je tu od početka. Bora je ovakav otkad je usločio u probleme sa Milicom, kad je imao najveći konflikt sa Mićom. Za Novu godinu, kad smo držali program, to je za mene Bora. Poslednja dva meseca je bleda slika onoga što je bio, mislim da ga brinu honorari koje je izgubio. On misli da se mnogo ukalaio sa stvarima koje je izgovorio i da ne može da dođe sebi, nema ništa što može da mu donese osmeh. Pokazao je sujetu i nezadovoljstvo, da je on maksimum, ali i nama i njegovoj ekipi je non stop dolaio, smao on i Milica su se čuli kako nešto nije po pravilu - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisu oni sabotirali zadatke, bili su najažurniji i to sve stoji. Janjuš je pokidao muzičke stolice, a Maja je samo gledala gde je Janjuš. Za zadnjih 7 dana si sve najgore našao da nađeš neku zamerku. Prema tebi sam bila kao i ti prema meni, a to je bilo fenomenalno. Jel ti nisam dala Đedovićevu kafu juče? Prva sam te pitala - rekla je Sandra,
Meni bi dao, nisam znao da je njegova. Nemam ja šta tebi da zameram. Ko mi je duže prijatelj? pitao je Bora.
Matora, Ćomi. Upropastio si ga, pričao si katastrofa stvari za njega. Napao si Matoru - nastavila je Rešićeva.
Je*ala te Matora - odbrusio je on.
Nastavio si da je pljuješ kako ćeš zbog nje na ostvro da ideš. Završila sam, najviše meje razočarao Borivoje Marinković - dodala je Rešićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Jedino koga Bora voli je Jelena Pešić - ubacio se Mića.
Ja tebe ne mogu da mrzim, hteo sam da se pomirimo - pričao je Bora.
Bila sam ljuta, odbijala sam mu pozive, ali sam spustila loptu i našli smo se. Dođi i zameri mi. On meni nikad nije vređao majku, nije on tu meni neki prijatelj iz kraja - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

On i ja ćemo sesti i odlučiti da li će biti ćao. Meni si it i smešan. Ja znam da si tu za mene, ali ove sezone si mi više odmogao nego pomogao. Namerno si me provocirao jer znaš da se ja uplaim - komentarisala je Matora.
Matora, to je zaj*bancija. Ti i Bora se ne volite, ne možete da se gledate - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: A.N.

#Zadruga