AKTUELNO

Drama!

Filip Car i Mina Vrbaški ušli su u novi konflikt zbog njenog spletkarenja. Miljana Kulić javila se da komentariše temu i ni malo nije štedela Sanju Stanković.

Naravno da je ušao u vezu posle tolikog moljakanja. treba tako da radi, idu za njim, Aleksandra se opametila. On se smeje i pocrveni kad pogleda u Minu - prokomentarisala je Miljana.
Ja smatram da ti Zola pošalje poruku iz Dervente da bi topom krenula. Priseljavaš Mišela na odnos, tamo piješ sp*rmu - dobacio je Ša.
Voleo bi on - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Da Mina hoće da se miri, ostavio bi Sanju istog momenta, on jedva čeka. Tako ti i treba kad si glupača. Šta ti je sve rekao i dok niste bili u vezi - rekla je Miljana.
Mina molim te nađi nekoga, ima li neko ko nije izj*bao Minu Vrbaški? Mišel možeš li ti, drugi su zauzeti, aj molim te. Molim vas neko znam šta ću doživljavat - pričao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ima mozga neće se pecat. Ja ne mogu da verujem da se ona peca na Minu - pričao je Filip.
Ti se meni žališ kako te ona pecka - ubacila se Sanja.
Sanja mene gleda i u jednom momentu kad su bili tema, ona meni zamera - objašnjavao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Da sa hteo neki odnos sa Minom došao bih do njena bilo koji način. Šarmirao bih je. Sanji sam sinoć rekao nemoj dozvoliti da nam naprave ovo. ričaću celu noć sa tobom, ali ako ovo opet dozvoliš ovo napravićeš meni problem - rekao je Filip.
Žalim sebe, pa mi žao i nje jer će isto proći - rekla je Mina.
Mina, nebitna si - odbrusio je Car.
Mina, zašto ih ne ignorišeš? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Nisam ja pravila dramu, ona je. Nema potrebe ako je prešla preko svega. Ja se ne petljam, svakog čuda tri dana dosta - bila je ironična Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoću da budem sa Sanjom. Ja smatram da smo u vezi. Ispuniću sve uvjete koja ona traži od mene - rekao je Filip.
Mislim da nije slučajno napisao. 100 puta rekao izvini i opet je isto nazvao. Kako se one druže, a imale su zajedničkog momka? - komentarisao je Mišel.
Da sam hteo folirat rekao bih da nisam pisao - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga