AKTUELNO

Nije mogao da dođe sebi!

Kenan Tahirović i Rialda Karahasanović komentarisali su njegove uspomene:

Foto: TV Pink Printscreen

Srce će mi iskočiti, video sam uspomene sa mamom, tatom, nisam ni znao ove slike da postoji. Ne sećam se ni da imam neke slike sa majkom. Ovde su bile dve bivše devojke, drago mi je da sam sve ovo video, ovo je moj život, nije mi dan, ne znam za sebe - rekao je Kenan kroz suze.
Posle ću ja sa njim da pričam, znam da mu nije dan, neću biti sebična, ali kontest je potpuno drugačiji, ja sam prešla preko toga, ali... Pustiću danas, ima vremena - komentarisala je Rialda.
Mene su pogodile ove njegove uspomene, boli me kad muškarac plače. Često mi je pričao o mami i kako mu se život promenio kada je preminula, baš mi je žao - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam se naljutila zbog poruka, ali mi nije pravo, samo nije momenat da o tome sad pričam. U tim trenucima da misli na te neke stvari, da ispituje Teodoru, da joj piše, a već je uveliko u vezi. Čak i ta priča da ja ukopavam samu sebe, on bi najbolje trebao znati neku pozadinu svega. Ja nikada o njemu ne bih tako pričala, niti bih se raspitivala da li će neko ući. Ispalo je kao da nismo u vezi - nastavljala je Rialda.
Da, ja jesam stekla utisak da on ne shvata nju za ozbiljno, ja sam to sve vreme govorila, sve se vidi u prepiskama, ja sam tad bila slobodna, a s moje strane nije bilo sviđanja, više je bila sprdnja. Ja sam se sa njim dopisivala iz dosade - govorila je Teodora.
Ja sam ubeđen da je bilo sviđanje! Onda si se i sa mnom dopisivala tek onako- dodao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M.I.

#Zadruga