AKTUELNO

I dalje tera po svom!

Teodora Bilanović i Milan Janković Čorba u zategnutim su odnosima od jutros, kada ju je ni krivu ni dužnu najstrašnije izređao posle Kristijanove diskvalifikacije. Iako se činilo da su spustili loptu i odnos unormalili, došlo je do nove svađe u pabu, jer Čorba nije hteo da kaže Teodori zbog čega je ljut na nju, zapravo - šta joj to zamera.

Šta si mi hteo juče reći? Rekao si kad legnemo... Od tada si postao ovakav. Hoćeš li mi reći o čemu se radi? Ako ima to veze sa ovim tvojim ponašanjem prema meni, onda mislim... - pokušavala je Teodora da izvuče od Čorbe odgovor, ali bezuspešno.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako ti nemaš šta da mi kažeš, onda je sve okej. Ovako se ponašam jer sam tako odlučio - produbljivao je frku Čorba.
Onda se navikni na ovo, ako ti se sviđa ovako! Šta se desilo?! To ti treba da mi kažeš! Ako ne znaš, onda me ne interesuje, izgubio sam osećaj za ovo, nisam osetio ništa, krsta mi mog! Ništa! - pričao je Čorba, kog je Teodora uporno ispitivala šta se desilo, pošto joj ništa nije jasno.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala Bogu što sam glup, što ne vidim ništa, što ne znam žene... Bože, hvala ti. Dabogda ceo život ostao sam - ironičan je bio Čorba.
Sa takvom paranojom ćeš sigurno ostati - odbrusila mu je Bilanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

O čemu se radi?! Ne znam šta sam uradila! Je l' si mi rekao da gledam DJ-a, je l' je to? Šta je onda?! Misliš da sam gledala njega?! Nisam ga gledala! Šta je onda problem?!

Na kraju ga je pitala da li ovo znači da je došao kraj njihovoj vezi, ali je i tu ostao nedorečen.

Hoćeš da raskinemo?!
Meni je okej ovako, nemam potrebu da raskidam. A ti ako želiš, možeš - odgovorio joj je Čorba.

Autor: D.T.