AKTUELNO

Spremna je na sve.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a naredno pitanje je bilo pročitano za Milana Jankovića Čorbu.

Zašto nasrćeš na obezbeđenje da bi Kristijan napao Miljanu?
U tom tremnutku sam osetio da moram da ga odvojimj od njih, mislio sam da budem tu između. Miljana nije ni bila tu kad sam ja bio - pričao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ne znam šta se desilo, ali danas sam čula. Bio je haos, on je bio pod dejstvom alkohola, ne pravdam tu situaciju. Bila je takva reakcija, jer se jednom desilo... - pričala je Teodora.
Ja sam video da je on krenuo da udara na obezbeđenje, nisam ja udarao nikog. Nisam je reagovao kako bi on želeo. Ja sam bio između, a on je bio u ćošku - nastavio je Čorba.
On je meni rekao da je morao tako da reaguje. Mi smo đuskali, haos je nastalo, kad je Kristijan krenuo na njih, tad je skočio. Bukvalno sam gledala, Miljana je bila tu, čak je, mislim, i on prišao Miljani u jednom trenutku - rekla je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Cele noći sam igrala sa Čorbom, ne znam čemu potreba da sklanja obezbeđenje da bi Kristijan prišao meni. Čak su mu pričali da prestane. On je želeo da diskvalifikuje mene. Izvukao me je iz paba, ja sam se jako uznemirila. Rekla sam da obezbeđenje bude kod mojih, brinem se za moje roditelje. On je zlo neviđeno, najveći ološ. On ti učini dobro delo, pa ti prebaci, nabije na nos. Mnogi ljudi su ga ovde poštedeli. Ja sam morala da mu odgovorim. Ja ga se uopšte ne plašim, dosta se iživljavao - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku.

Autor: I.P.

#Zadruga