AKTUELNO

Ne veruju joj da je zaboravila na to.

U toku je emisija "Pitanja gledalaca", a sledeće pitanje je Milan Milošević pročitao Milici Kemez.

Zameraš Alesk Boru, a sećaš se kad si ležala kod njega u krevetu i grlila se sa Carem, i posle svega kradeš od nje.
Tad se nismo družile, a jeste me grlio. On mene tad nije zanimao. Car ima tu foru da grli, a ja sam ga sklanjala. Ukrala nisam ništa. Ne zameram njoj, nego ona kad zameri meni, ja vratim - rekla je Milica.
Filip i ja smo stupili u vezu, tad mi ona nije bila drugarica, pa je mogla da radi šta god. Ja sam primetila da je Filip muvao Milicu sve ovo vreme. Sa razlogom sam bila ljubomorna. A ja nijednog trenutka nisam osetila da Bora mene muva - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Sasvim je sve jasno, sve sam čuo. Ja i on nismo drugari, ovde smo se upoznali. Ona mene ne zanima - rekao je Bora.
Vidi šta si napravio. Kaže da mu je sve jasno, a ja sam mu sve rekla. Meni je krivo da si se ti upoznavao sa mnom, i nisi mi rekao da smo se dopisivali - plakala je Milica.
Ja mislim da bi, da sam ti rekao to, pitala zašto pričam sad. Ja sam rekao kod drveta, ovim rečima - da odam tajnu, dopisivao sam se s Milicom, ali ne sećam se šta. Ja sam samo potvrdio šta je ona rekla - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je i nakon reklama nastavila da plače i viče na Cara, jer ga je smatrala krivcem za sve.

Ja sam tebi dala broj? Reci nekom ko ima tvoj telefon nek izbaci, da skine ljagu s mene. On je namerno uradio ovo, da pravi priču! Bacaš ljagu na mene, deset meseci ćutiš! Nisam se setila, ti si znao - rekla je Milica.
Ja sam mislio da ćeš pokrenuti tu priču prva. Ti da nisi na mojim uspomenama rekla za one slike, ja ne bih ni ispričao - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga