AKTUELNO

Ne razume njihovo ponašanje.

Miljana Kulić se javila da prokomentariše situaciju između Sanje Stanković, Filipa Cara i Mine Vrbaški.

Bez obzira što sam u konfliktu sa Sanjom, moram da kažem, jedino sam njenu iskrenu emociju videla sa Anđelom i Filipom. Smešno mi je bilo ono sa Franom, jedno vreme je bio favorit, pa su se sve kačile na njega. Sanje mi je sada žao, dopustila je da se neko igra sa njenim emocijama. Jedina istina je da Filip voli Minu. On želi nama ovo da predstavi kao ironiju, ali njega je toliko ispunio razgovor sa Minom. Više ga ispuni svađa sa Minom, nego s*ks sa Sanjom - istakla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja volim da se kažnjavam, voleo bih da patim zbog reči koje sam izgovorio, voleo bih da ona bude sa drugim, a da ja tako patim - govorio je Car.
On sada pokušava da nam to predstavi kao ironiju. Sanju je izigrao, ispala je ćuskija. Odnos sa Sanjom je u inat Mini. On Minu vređa iz nemoći, jer ne može da bude sa njom - dodala je Miljana.
Ono što je Mini izgovorio jutros je prestrašno - osudio je Cara Milan.
To je neka bolesna ljubav, tako se manifestuje, šta da radim... Ja smatram da njoj nijedan odnos posle mene nije bio potreban, kao ni meni... Da se nismo vraćali na neke priče, uspeli bismo, pa bismo videli kako napolju - pričao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

C.M.S. porodična predstava Car, Sanja i Mina je presmešna. Sanja nije normalna. Rekao sam joj da se mane ćorava posla. Njima izgleda svima treba kadar. Ući u vezu sa Carem je biti javna budala. Sanja, Mina, Aleks, one su za mene budaletine. On leči svoje komplekse, to radi stalno. Njemu se sve ovde sviđa... Da li je moguće da slušamo ove šlagere? Vi ste kobiletine! Veliki šefe, ubacite šest majica: "Mi smo kobile". Kod Tomovića smo imali kokošinjac, kod Cara kobile. Imate li ponosa, smrdibube? J*bao vas kadar! - pričao je Lepi Mića zadrugarkama.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.