AKTUELNO

Neverica!

U toku je emisija Gledanje snimaka. Pušten je snimak na kojem su Kristijan Golubović i Kristina Spalević, a Kristijan je ljubomorisao Kristini na Nenada Aleksića Ša. Voditelj Milan Milošević je tražio komentar od Rialde Karahasanović:

Ovo je i ponižavanje, ali meni nije jasno što ona to sebi dozvoljava. On je nju konstantno vređao i nabacivao joj sve na nos. Meni je nepojmivo da ona to sebi dozvoljava, da je vređa a ona opet ide sa njim u krevet. I da sam najgora ku*vetina, ti si me takvu izabrao. Nije ona kriva za te stvari, samo je kriva što je ostala u ovom odnosu - kometarisla je Rialda.
Meni je nepojmivo da ima tu neki flert ili bilo šta. Ja sam sa Kristijanom pričao, on je meni rekao kao da on to nije video sa moje strane, nego flert sa njene. To nije normalno, ja to nisam osetio uopšte. Ja to nisam primetio, a on je rekao da je on primetio - rekao je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

On je rekao da se ne tuširaš i da spavaš sa lezbejkom - dodao je Milan.
On je rekao da si ti tražila Aleks da vam se pridruži da si htela da joj ližeš - komentarisao je Đedović.
On je bio toliko razočaran pa je sve njene mane stavljao u prvi plan. On je hteo nju da zgadi, a onda je grli, na taj način je prao svoju prevaru - rekla je Rialda.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne znam šta da kažem, jer sve što kažem biće da sam prešla preko toga - rekla je Kristina.
Pa zašto si prešla preko toga ? - upitao je Milan.
On je bio zaljubljen u nju, ali je shvatio da je možda osuđen od strane naroda, a on je pokušao i da se opere kada smo ih mi komentarisali - rekla je Sandra.
Ja ne znam, ja sam uvek bila dominantna u vezama, nikada ovako nešto nisam doživela. Nemam opravdanja - rekla je Kristina.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga