AKTUELNO

Pravdala se, ali bezuspešno.

Glavni akter narednog klipa u emisiji "Gledanje snimaka" bio je Bora Santana, a prikazan je njegov razgovor u Rajskom vrtu, kada on Drvetu mudrosti otkriva da Maja Marinković sprema iznenađenje za Čorbu. Bora je takođe otkrio da mu je Maja ispričala da se Čorba i ona stalno gledaju.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, kakvo poštovanje očekuješ od Janjuša? Cela kuća govori da si zaljubljena u Čorbu - prokomentarisao je voditelj Milan Milošević.
Da li se gledate ili te on gleda? - pitala je Maju Teodora.
To je bilo u situacijama kada smo se Janjuša i ja svađali. Ako ti je lakše, ja sam njega gledala... Pogrešno se Bora izrazio. Ja se jesam našalila za to iznenađenje kada smo se Janjuš i ja svađali - pričala je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Majo, ti znaš šta si pričala Ani Bulatović i da si luda za Čorbom - rekao je Milošević.
A sada je odjednom ta priča? - bunila se Maja.
Ja sam na Maju ostavio dobar utisak. Svestan sam da joj se dopadam, ali ne znam da li me voli ili je zaljubljena. Ja ne primećujem da me gleda - rekao je Čorba.
Lepo je rekao, dopada mi se kao ličnost. Te šuplje priče da se meni sviđa Čorba... Ja nisam neko ko ne priznaje svoja sr*nja - dobacila je Marinkovićeva.
Mesecima gledaš u njega, a Janjuša tučeš mesecima - rekao je Milan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, volim Čorbu, jeste li zadovoljni? - urlala je Maja.
Ja ne mislim da je ona zaljubljena u Čorbu, ali je slaba na njega, gleda ga non-stop. Kada ide na bazen, ide tamo gde Čorba vežba, prolazi sa te druge strane... Stefan je to video - istakla je Sandra Rešić.
Nisam ja Stefanova devojka da se trtim Anđelu, guzila mu se ovde, shvatićeš kada izađeš - odbrusila je Marinkovićeva.
Sanja Marinković je pitala koga nismo uvredili u životu, svi smo rekli porodicu, Maja je rekla Čorbu - skočila je misica.

Foto: TV Pink Printscreen

Dok Čorba nije ušla u vezu sa Teodorom, nije ga gledala toliko. A onda kada su ušli u vezu, krenulo je to njeno. Ne može da podnese što su njih dvoje zajedno. Maju nije priznao, ona je mogla da bude na tom mestu... Meni je rekla da je nesrećna sa Janjušem, pitala šta da radi, ja sam joj rekla da ga ostavi - poručila je Sandra.
Koga će onda naći? Uživa u Janjuševom k*rcu, gleda Čorbu, samo joj fali kokain - istakao je Mića.
Ne, ja Janjuša volim i budala sam, ispadam psihopata, tako se ponašam. Nije fer, nije u redu što me svaki dan vređa. Ljubimo se, prođe pet minut iz čista mira mi kaže da sam k*rva - pravdala se Maja.
A ti onda trčiš za njim - zamerio je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.