AKTUELNO

Ovo nisu očekivali!

Upravo je počela emisija "Nominacije". Zadrugari večeras biraju između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića, a prvi je glasao Marko Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Miljanin i moj odnos je šizofren. Čas očaj, čas ljubav, čas haos... To nam je što nam je, bolje nemamo. Nekako sam navikao na ljude sa kojima sam dve godine ovde. Više mi nisu svađe sa njima vau, da nešto sad kao... Sad smo u super odnosu. Ona je kao malo izgubljeno pače, koje misli da sam mu ja sad mama. Dolazi kod mene, traži ovo, traži ono. Istripovala se kao izgubljeno pače. Prebacila se, pomislila je da sam ja Marija, ali naš odnos je stvarno sada okej. Ja moram jedan utisak da kažem. Miljana je kao sama ovde mnogo bolja. Bez Marije. Ne znam zašto, ne znam kako, ali Miljana je mnogo bolja kao učesnik bez Marijinog prisustva. Mnogo lakše i bolje funkcioniše. Sada nam je super odnos. Ne foliramo se ni ona ni ja. Sa njom sam super, svakako ću nju ostaviti - rekao je Đedović, pa prešao na Mišela:
On je meni super kao rijaliti učesnik, žao mi je što nije od samog početka u kući. Meni je to bitno, da bude zanimljivo, a ne da sedim kao budaletina i gledam u jednu tačku. Maksimalno mi je zanimljiv od kada je u kući. Super je ovde, super komunicira, super se svađa, to je meni top. Da nije takvih budala, morao bih ja to da radim. Ostavljam Miljanu svakako, Mišelu neću oprostiti mali budžet - istakao je novinar, a zatim je ustala Ermina Pašović:

Foto: TV Pink Printscreen

Miljana Kulić je specifična osoba. Nismo imale prepirke sve dok se nije zbližila sa Kristijanom, ja sam tu bila surovija prema njoj, došlo je do sukoba koji su uzeli maha. Nije moj problem da li se ona ponaša ispravno ili ne. Najviše volim kada je Miljana raspoložena i zaj*bava celu koću. Treba da bude šoumen, a ne da se svađa sa celom kućom. Ja znam da ona namerno nervira ljude. Meni je došlo da je nabodem dva puta. Neke stvari joj ne mogu oprostiti za dva života, ali džaba, kad je vidim... Ima majku da je kritikuje. Jesam ti jednom ukrala kutiju cigareta, jednom, to ćeš videti napolju. Sve u svemu, potrudi se da se sprdaš i budeš ta Miljana. Ne da trčiš za ljudima, nego da oni za tobom - poručila je Ermina.
Ti si se zaklela u sina, ja zbog tebe Miljani neću da dam kafu, a ti sada pričaš ovo... Pričaš gluposti! Pričaš kako treba drugi nju da mole... JA sam budala što poštujem prijateljstvo - pobesnela je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se Mišela tiče, on mi niti smrdi, niti miriše. On me nervira. Kada je prešao u kuću bio mi je jako pozitivan i top. Počeo je da se k*rči, da se šepuri. Kao odjednom. 8 meseci ga nije bilo na mapi, sada je odjednom došao u kuću da nešto pokazuje. Smatram da se folira, da je neiskren, da je i to bilo foliranje. Ne verujem mu ništa. Da razmislim. Mišel mi nije ništa uradio, a MIljana me je dovela do fizičkog kontakta. Poslaću Miljanu ipak - dodala je Pašovićeva.
Ovo je zbog Matore, ne bi je poslala u životu - istakao je Lepi Mića.
Kakav kontrast, ova nije normalna - dodao je Filip Car.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.