AKTUELNO

Nije joj ćutala.

U toku su nominacije, a zadrugari večeras biraju između Miljane Kulić i Mišela Gvozdenovića. Sledeći na redu da nominuje, bila je Nadica Zeljković.

Oboje me oslovljavaju sa 'teta Nadice', i lepo od njih. Miljani ne treba više rijaliti, ona je totalno izgubila smisao. Znate šta je najveća kletva? Dabogda ti Kulićke bile prijateljice. Pohvalila sam je jedno vreme, ali znam zašto je takva bila, mama nije bila tu. Tako da ja s njom imam malu komunikaciju, ali ona ima posebno mesto kod mene. Želim joj svu sreću, ali za rijaliti joj je definitivno kraj. A Mišel se malo kači u priče sa njom - pričala je Nadica.
Videli bi vi da ste bili na mom mestu. Ime i prezime imam, došao sam da dogradim svoju karijeru - reagovao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro, ti si nama poznat, ali ti si tako krenuo priču, ceo rijaliti je išao kroz odnos sa njom. Ti nisi nekad prekidao sa njom odnos. Ne možeš da kažeš da ti Miljana nije doprinela boravku ovde. Ti imaš svoje kvalitete, o pevanju neću ni da pričam. Miljana je uzela one maramice, a kod Paule uvek tražiš slatko. Sad ću da te odrukam, kad si bezobrazna. Od mene si uzela kafu, ali uzimaj, ja sam ti rekla. Žao mi je, ti se treseš - nastavila je Nadica.
Kome god smo prijatelji, oni su za celi život. Ja uopšte kafu nisam uzela, još sam dokazala. Ja sam odlično, niste Vi psihijatar, ja sam se izdigla iz situacije, nikada nisam bila opuštenija. Voleli biste svi da budete u mojoj koži. Kad sam bila trudna, Kija je od mene krala i kiselu pavlaku, i najede se i prdi po krevetu... - odgovorila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Nju ću da nominujem. Hvala Mišelu što si me branio od Cara, moram da napomenem. On je kulminaciju imao zbog Mine. Dosta si ti uradio, i on se meni izvinjava kao da sam njegova majka. Tako da sam ja na konju, nemojte me braniti - dodala je Nadica.
Ja bih vas opet odbranio - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga