AKTUELNO

Orilo se za crnim stolom!

Igra istine uveliko traje, a Nenad Lazić Neca je nakon svog izlaganja, postavio pitanje Sandri Rešić.

Kako si se osećala, i da li si očekivala da ćeš otići kući?
Nisam, ali uvek sam govorila da hoću da izbegnem taj takmičarski deo. Jer imam averziju od takmičenja, osećam da bih radije pobegla negde. Zbog para bih volela da ostanem, ali sad pred kraj, ne bi mi bio problem. Osećala sam se ne tako najbolje - pričala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ono što me interesuje, a i celu kuću, zBog onih uspomena i priča o dopisivanju sa Milicom. Znači da si imao broj telefona, a kako je došlo do toga da razmenite brojeve, a ona se još i ne seća? - pitala je Sandra Cara.
Ja znam da sam se dopisivao sa njom. Sećam se, specifična si i prepoznatljiva. Znao sam to, ali da sam hteo da te ugrozim time, nisam namerno. Nikome nisam pričao o bilo čemu, a kamoli o porukama. Ja mogu pričati o onome u kući, ali ja u najgorim svađama ne izgovaram tajne. Nisam joj rekao, nisam hteo da se takva tema potegne, smatram da ona nije trebala rećiu da joj je poznat momak sa slike. Da sam rekao, imao bi nepotrebni pritisak - pričao je Car.
Ja se ne sećam, nemam pojma! Ne bi imala ovu težinu ta priča, da nije Mića potegao priču o devojkama sa kojima si bio odavde. Ja sam rekla samo da mi je na slici poznat, sad će ispasti da sam se stvarno čula sa njim - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zamisli da sam samo potvrdio njene reči, i imao problem, a kamoli da sam to rekao kad nije bila tu! Ja ne mogu, kad se spustim na taj nivo, ja postajem primat! - rekao je Car.
Što nisi rekao šestog septembra? - pitala ga je Sandra.
Samim tim da je tajna, zato što si skrivao, a čim se nešto skrivalo, daješ povoda da se sumnja nešto! E zato sam ljuta na tebe! Što je to tajna? Za soma dinara prodao mene! - rekla je Milica.
Nemoj me praviti budalom! Gledaš me devet meseci, pa si se na konto jedne slike, mene setila! - urlao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga