AKTUELNO

Drama i dalje traje.

Trenutno traje haos na "Igri istine" oko dopisivanja Milice Kemez i Filipa Cara od pre nekoliko godina. Sandra Rešić je ustala i razvezala jezik.

Meni je Filip rekao pre nego što se potegla priča o porukama da moram da ga razumem zašto nikada neće reći koja je devojka u pitanju, jer ga je zamolila da nikada u životu se ne potegne da se oni znaju od spolja. Nisam rekla da je to Milica, ali mi je to rekao. Rekao mi je da je obećao da će se praviti da se ne poznaju - otkrila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Povraća mi se od ove teme, dopisivali su se ovde sa mojim drugaricama, pa sada... - govorila je Milica.
Ti si bio kavaljer, pa nisi hteo da kažeš da poznaješ Milicu... - dobacila je Milica Caru.
Ja ne znam šta sam juče jela, a ne šta sam se dopisivala pre par godina. Nego hoćete da perete sr*nja preko mojih dopisivanja. Kriva sam, razapnite me - nastavila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Ako on nešto krije i neće da kaže, ili krije da ste imali odnose ili pravi priču! Prijateljstvo se odmah otkriva, a stvari koje se ne potenciraju su tajne - zaključio je Lepi Mića.
Zašto ne kažeš ko je ta riba? - pitala je Milica Cara.
Ti si meni navukla bedu na vrat. Kao nisi se ni sećala da si se sa Kenanom 20 dana pre rijalitija dopisivala - besneo je Car.
Milica je bila godinu dana u rijalitiju, dobro si znao ko je ona. Trebalo je da uđeš ovde i da kažeš, da, ja sam taj motordžija. A ne, ti odeš kod Drveta i za soma dinara kažeš da si se dopisivao. Tu nešto smrdi - poručio je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

I Čorba je bio sa Teodorom, pa nije hteo da kaže da se ne bi napravilo nešto od toga, to se ne priča! - brani se Car.
Vi ste klasičini foliranti! Kao ovde se upoznajete, dopisivali ste se, a ovde pričate o vezi! Ili ste imali odnose, ili pravite priču, treće varijante nema - nastavio je Lepi Mića.
Evo, ja pravim priču Milici, zbilja sam odvratan - bio je ironičan Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: M. P.