AKTUELNO

Ovo mu se nije svidelo!

Naredno pitanje u večerašnjoj "Igri istine" postavila je Maja Marinković, a bilo je upućeno Sanji Stanković.

Kakav je tvoj odnos sa Carem? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

U kakvom smo odnosu, ni u kakvom. Ja sam rekla danas, raskinula sam njim, on se zakleo u majku da nećemo biti ni u kakvom odnosu, ja to poštujem. Ja sam uvek stavljala partnere i prijatelje ispred sebe, ko hoće sa mnom, hoće, ko neće - adio amore. To je to što imam da kažem. Imam pitanje za Jovanu, zbog čega si ti nap*šila Milicu juče? Mislim da ništa ni krenula da priča - pitala je Sanja.
Najiskrenije, htela sam da čujem ostatak, ali se sve pretvorilo u drugu stranu, ona na kraju nije ni završila. Meni je bilo krivo jer je ispalo da ja ne mogu da slušam lepo o svom dečko. I meni je najbolji i ja pričam o njemu najbolje. Kada imamo konflikte, mi to rešimo na svoj način. To ne može da se kaže da ja pravim od njega najgoreg ili obrnuto. Sam početak Miličinog izlaganje je da je on vaspitan, dobar, fin, on stopostotno stoji iza svoje devojke. Onda sam ja osetila, možda je bilo preishitreno, pa sam reagovala... Ne znam kako bih sada na pohvalu reagovala - pričala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

I ja sam na ivici živaca, pa nisam nikog vređala. Nise mi ni pustila da kažem, očito čitaš misli - rekla je Milica.
Ja sam osetila da sam spuštena na neki nivo, onda sam udarila na kontranapad. Milica je prošle nedelje nosila težak teret, žao mi je bilo. Onda sam dočekala pored svega toga da me ona komentariše negativno. Jeste negativno u odnosu na mog dečka. Ja nisam zaslužila da se pravi toliko kontrast - istakla je misica.
Ja tebe nijednog momenta nisam htela da uvredim. Rekla sam o tvom dečku lepo, a ti meni: "P*ši k*rac, Bujanovac, prljavice mala", pa onda o mojoj sestri. To nije lepo. I da sam ober k*rva, zašto ne bih imala pravo na svoje mišljenje? - pitala je Kemezova.
Imaš pravo na mišljenje, ali ne na takav pristup - dodala je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Moja namera je bila iskrena. Lakše ti je za svaku priču da je stopiraš odmah, da bi ispala neko koga nap*šavaju. I kako si se osetila ugroženo? Ceo sto ti je rekao da nisam imala lošu nameru, ako ne veruješ meni, veruj svom dečku - pitala je Milica.
Mene ne zanima šta si ti htela da kažeš. Ja tebe ne poznajem, možda te bolje poznaju bivše drugarice - istakla je misica.
Milice, ja ću da te pitam kad budem dobio pitanje šta si htela da kažeš - poručio je Stefan.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.