AKTUELNO

Ne odustaje!

Filip Car odmah posle intervjua došao je kod Mine Vrbaški da joj prepriča o čemu je pričao.

U tebe sam se jedino zaljubio do ludilo, ne vredi. Može mi se neko svideti, ali to je kao da se oženiš i razvedeš i dovedeš drugu ženu, tako je ovde. Ti i ja raskinuli i ja imam drugu devojku. Ja tebi generalno ne verujem, ispovređivana si sa moje strane - pričao je Filip.
Došao sam u fazu da me boli ku*ac, ne za tebe nego za ljude. Jako mi je žao i jako mi je stalo do tebe, ko hoće neka veruje. Darko me pita jel sam ironičan, drvo isto. Kad te nešto muči, koliko god da si ti ološ, ti si loša osoba. Izmenila mi se struktura mozga ja kao da sam te ubio i nosim te na duši - nastavio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Znao sam da ako ne uspem sa Sanjom da ću ekspoldirati. Ne mogu da kažem da mi se nije sviđala, radila me je. Non stop mi je drndala po mozgu. Ja se nadam da ti meni nećeš oprostiti, koliko god da molim i idem oko tebe, nadam se da nećeš da popustiš, nego da tako repetiraš obrve - pričao je Filip.
Ti mene ne voliš, šta je smešno? Ja sam tebe ispovređivao. Rekao sam sva krivica je na meni, ali bila je dobra prema meni na početku. Da smo napolju krenuli odnos samo bih pobegao, a ovde me okrenulo na ludilo. Nemam ovde uticaj na sebe, a kamoli na tebe - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga