AKTUELNO

Otvorio sastanak!

Upravo je počeo porodični sastanak, a prvi za reč se javio Lepi Mića, koji je uveo u sve aktuelne teme.

Klipovi su vas poljuljali, neki odnosi su mnogo jasniji. Sve u svemu, pokušavate da spustite loptu, da nekim razumevanjem privedete rijaliti kraju. Nekima se oprašta sve. Kada ste videli ove klipove, videli ste šta ste radili u Zadruzi. Kristinu je najviše pogodio klip. Kada su bile karaoke, ja sam došao u sukob sa Miljaninom majkom, koja nije videla dobre stvari koje sam ja radio, samo loše. Nije bila realna prema meni. I sve da sam bio takav, bilo je tu i dobrih stvari, ja zameram Miljani što nije to rekla svojoj mami. Ja ću i dalje da budem sa Miljanom u istim odnosima, kada bude dobra i ja ću. To su naši odnosi. Ma koliko žiri bio pristrasan, mi nemamo pravo da postavljamo neke uslove i ljude na neka mesta. Glupo je da komentarišemo bilo koga ko je u žiriju - pričao je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovo nema veze sa stručnim žirijem, bilo je poželjno da se j*bu majke. To je zadrugarski žiri - istakao je Bora Santana.
Oni nisu učesnici Zadruge, nego žiri. Nismo ih mi postavili, nego Veliki šef, velika je razlika. Mi smo zadrugari, oni nisu, velika je razlika - dodao je Mića.
Treba da ćutimo kad nas neko vređa? Neću nikome da ćutim - ubacila se Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Moram da kažeš Stefanu da je pogrešio u nekim komentarima. Ako mu neko govori da je u pravu, nije. Ne treba da priča neke stvari, kada se završi Zadruga, bićemo svesnih naših grešaka - istakao je Lepi Mića.
Ja drugu noć zaredom ne mogu da spavam zbog nekih reči koje sam izgovorio. Niko mi nije rekao da sam u pravu - odgovorio je Karić.
Žao mi je što si izgovorio neke stvari, ti se uvek pokaješ. Nisi takav, izletelo ti je. Ne mislim na svađe sa Miljanom, to je vaše, ali ste i tu ružne stvari izgovorili. Videćemo svi gde smo pravili greške, najbolje je da sada ustanemo svi i kažemo šta mislimo zaista, nego da glumimo neke prijatelje ili neprijatelje. Ovde je došlo do mnogih iznenađujućišh stvari, menjate se kao klik klak kuglice. Vidim jake emotivne naboje na bazenu, to je prava ljubav, vi se istinski volite. Samo da imam jednu traku da snimi ko je šta pričao i sa kim je bilo... - pričao je pevač.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je šampion promene devojaka. A svakoj devojci je dao iskrenu emociju, jako je bio iskren. Janjušević isto se zakleo pre par dana da neće se pomirit sa Majom, pa se pomirio. Možete da se zaklinjete u šta hoćete, više vam ništa ne verujem. Najmiliji su vam izgubili težinu. Zato smo verovatno i najgledaniji. Jer da smo dobri i fini niko ne bi pratio. I Mišel je poludeo, jutros u šest skače po bazenu. Sada mu se šlihta. I te kako je zainteresovana za Mišela, ovo joj je upliv u peto muško društvo, ali imaš pravo da se boriš - pričao je Mića.
Hajde što je Mišel igrao sa Sanjom u šest, ali što je Matora igrala sa Sanjom i Mišelom u šest - dobacila je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je bila pijana... Što se tiče Mine Vrbaški, bolje da zaćutim. Izgubila je kompas u svim stvarima. Očito radi stvari iz nekog inata. Iz čistog inata! Njihova veza mi je smešna, ali njen izbor, sama bira sreću. Ništa ti nije sveto... Što se Paule i Frana tiče, oni su mi simpatični, od iskrene veze do fizičke tuče i nasrtaja. Sada su postali iskreni prijatelji, vidite kako se grle, jako bitna emocija. Jedva čekaju da se nikad ne vide u životu. Neka im je sa srećom - zaključio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.