AKTUELNO

Nisu ćutale!

U toku je porodični sastanak u Beloj kući. Nadica Zeljković se obraćala zadrugarima o svim konfliktima koje je imala u Zadruzi.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam sa Jovanom imala malo više konflikata. Moram da kažem da je ona imala više momenata da je mogla da bude fina i kulturna devojka, ali ona je odlučila da bude veštačka - rekla je Nadica.
Ja sam htela ovu vezu, i to je prava veza - rekla je Jovana.

U tom momentu je Marko Janjušević ušao opet u Belu kuću i krenuo da viče na zadrugare jer su opet potegli temu odnosa njega i Maje Marinković i govorio zadrugarima da ne potežu više tu temu jer se svaki put završi incidentom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam o Ša sve rekla i ne bih se ponavljala, a što se tiče veze Milice i Bore, ja se ne kajem što Bori nisam rekla sve i svašta u lice. Ja vam svima čestitam na svemu. Imala sam ja konflikte sa većinom, ali nemam šta nikome da zamerim - rekla je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam neko ko nema neke neraščišćene račune, ali moram da kažem da mi je krivo zbog psovanja Bore, ali mi smo to rešili. Mi smo ovde Boro jako lepo funkcionisali, dok nisi ušao u neku svoju fazu - pričala je Sandra.
Ma mi smo to i zaboravili, mi jedno drugo cenimo jako, i veoma smo bliski - rekao je Bora.,
Ja moram da se izvini Mini zbog rečenice da sam joj ja majka da bih je zaključala u kuću i tada sam rekla nešto zbog čega se kajem. Neću više nikome da stajem na muku, možda sam i trebala, možda i nisam ali videćemo - komentarisala je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam pričala i o odnosu Kristine i Kristijana, ja moram da kažem da su ti uspomene pakao, jer sve što je prikazano... Ovo što se desilo ostaće zabeleženo za ceo život. Svi koji žele da popričamo u ovih 10 dana možemo - rekla je Sandra.
Ja nemam neke probleme, spustio sam loptu. Ja ne želim nikoga a ni sebe više da dovodim u neprijatnu situaciju. Sa Miljanom je to kao dobar dan, ja sam to rekao Mariji, ja nju cenim najviše. Sa Milicom sam okej, nismo zajedno ali tu smo jedno za drugo. Nema ličnih problema - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga