AKTUELNO

Sve joj se skupilo!

U toku je emisija "Uspomene" u Zadruzi. Bora Santana je ustao da komentariše klip Milice Kemez:

Ovde ima svega, naše uspomene i nisu baš prijatne. Ja nikada nisam zamerio što je Filip Đukić bio sa njom kada ona mene krivi za neke stvari. Uspomene su joj lepe, ali da nema ovih naših i to je dokaz da ona i ja nismo jedno za drugo. Ja njoj nisam davao povoda da se pravi priča sa mnom i Mirelom jer ona i ja nismo imali ništa. Ovde se vidi bolja energija Filipa i nje, nego mene i nje - rekao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam očekivala da će biti prikazan odnos Filipa i mene - krenula je da priča Milica ali ju je Ermina stalno prekidala pa su se njih dve sukobile.
Meni ovde ne daju da pričam, videli smo na uspomenama, moju Mirelu, dve sestre od tetke. Sve sam ovde rekla, nisam svetica, nisam grešnica, to sam ja. Iz Zadruge izlazim kao gubitnik, jer sam sebi dozvolila ovo sve. Ovde se vidi da sam ja Tomoviću sklonila ruku kada je hteo da je stavi, ali nema potrebe nikome da se pravdam, niti bilo šta. Prošle godine sam samo čekala da izađem i vidim svoju sestru, ali mi sada nije svejedno što se ono dešavalo, što su spajali moju sestru i Boru, a njih volim i jedini mi znače. Meni je jako krivo što su me pljuvali pojedinici i što su me vređali. Krivo mi je što se sve izdešavalo, a pogotovo što mi Bora nije rekao da se video sa mojom sestrom. Mene je strah da izađem, i strah me je da li će me sačekati i da li imam ja gde da odem - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: N.B.

#Zadruga