AKTUELNO

Besan!

Za vreme reklama Lepi Mića i Nenad Aleksić Ša ušli su u polemiku oko toga koga voli i zašto je napravio greške, a u priču uključio se i Marko Đedović.

Nikad nisam išao po ljubavne savete, nego kad je haos da je primiri - rekao je Ša.
Imaš 10 dana da objasniš stvar. Uvek sam ti rekao za tvoje dobro. Uvek sam znao koga voliš i do koga ti je stalo. Napravio si grešku i onda opravdavao kako ne voliš ženu - rekao je Mića.
Njih je izmasakrirao karantin, smorio ih. Njenu je to us*alo sliku o tome, prezasićen si koliko god da voliš. Odmah nakon toga je ovde ušao, pomršeni računi, blizina, ova nije odustajala. Njemu je ispran mozak, jasno je kao dan. Sve što sam ja rekao kad sam rekao da ne razvodi čoveka, a on je protiv svega išao. Svi smo pričali ako ne možeš odvoji se, nije mogao - objašnjavao je Marko.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti da nisi video sve ovo, ti bi isto mislio - rekao je Mića.
Danas si dobio klip šta jeste ljubav, šta nije - dobacio je Đedović.
Kažeš: ''Privukla me''. Kažeš još mi fali, a kad kažeš da je voliš, onda ispadne da muljaš - objasnio je Mića.
Ne kajem se što sam dao pare, kajem se jer daš pare, stojiš iza nekoga, se*u po tebi, znaš da su u pravu, a ona izađe sa drugim dečkom i smeju mi se, e zato se kajem! - objasnio je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Prodala te, znaš gde si - odbrusio je Lepi Mića.
Znam stavio sam tačku. Da nisam dao sve to bio bih sluđen i verovao bih u laž. Od srca sam uradio. Satralo me kad sam video danas ono - nastavio je reper.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga