AKTUELNO

Nije joj se dopao odgovor!

U toku je emisija "Pitanje gledalaca", a naredno pitanje koje je voditelj Milan Milošević pročitao bilo je za Filipa Cara.

Kako bi postupio sa Minom kada bi saznao da te Jelena Pešić čeka u studiju kad izađeš odavde? - glasilo je pitanje.
Pa pozdrio bi se sa njom normlano. Ne mogu ni da razmisljam i pričam, stvarno je super i za primer. Prelepo izgleda i ponaša se. Stvarno volim Minu, ko god da me čeka, nepotrebno je da me čeka - odgovorio je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam komentar - odbrusila je Mina.
Ovako odgovara na pitanja, pa se čude kad mi podemonimo - dobacila je Paula.
Iskren sam u ovome. Sve je to super i meni je drago, ali je volim. Da izađem napolje, mene niko ne interesuje. Ne mogu reći da mi se Aleks i Sanja nisu svidele. Volim Minu i nadam se da ću uspeti ovog puta. Razmišlajm da li me majka i sestra čekaju, Jelena je super cura, i možemo da se družimo - dodao je Filip.

Foto: TV Pink Printscreen

Jel realno da devojka čiju tajne kriješ bitnija od Mine, pa nisi dobio odlazak u bioskop koji toliko želite oboje - glasilo je sledeće pitanje za Filipa Cara.
Ona se isto naljutila. Meni je to vrsta drukanja. Da napravim muku nekom da mi meni bilo dobro, mogu za 10 dana ići u bioskop - pričao je Filip.
Rekao si da ta devojka već ima dovoljno problema - dodao je voditelj.
Ja imam dovoljno problema. Više mi je mozganja bilo što mi je on postavio tu da je u pitanju Mina, nego da mi je rekao da ću dobiti pare, na prvu bi rekao ne. Pošto se radili u Mini vagao sam. Zarekao sam se držim to u sebi toliko dugo, u svojim ludilima i besu nisam rekao to. Da Milica nije rekla za dopisivanje, ja nikad ne bi rekao - objašnjavao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina jel misliš da je trebao da oda? - pitao je voditelj Milan Milošević.
Da, mislim da je trebao da oda. Šta je sve ovde pričao najmanji je problem da kaže. To ili je neka laž pa tvrdi do kraja ili ne znam. Ja sam pitala jel tebi bitnije da ti sakrivaš nekog? - rekla je Mina.
Što se plašiš pritiska? - pitala je Matora.
Koji pritsak 10 dana pred kraj? Ja podržavam da kaže, nek me drvo zove - dodala je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

Čudno je da neko ko je aktivan u rijalitiju se žali sa svakom devojkom na pritisak - dobacila je Matora.
Da mi je pritisak rekao bih da pričekamo 10 dana. Rećiću osobu, ona će mi kopati oči - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga