AKTUELNO

Otvoreno o svemu!

Naredno pitanje bilo je za Jovanu Tomić Matoru:

Da li misliš da je Mišel samo zbog svađe sa tobom izabrao Sanju za omiljenu? - pročitao je Milan Milošević.
Malo pre sam to rekla. Aleks me je dva tri puta gurnula da mi pokaže rekaciju. Jedino što mislim da prebacuju jedno drugom stvari ali neće da nam kažu. Nisam ni primetila dok nisam počela da se češkam sa Aleks, fali mi pažnja. Ne znam ni šta da mislim, ova Zadruga 4, nisam mogla ni da sanjam - rekla je Matora.
Tvoja bivša sama spava u kraljevskom krevetu, ništa nije bilo, niti će biti. Odabrao sam je isključivo jer prethodnih dana sam video da joj nije bilo dobro, to je na drugarskoj bazi. Aleks, kao i Sanju, gledam drugarski - dodao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja ću se skloniti. Da se meni neko sviđa ja bih rekla - nadovezala se Matora.
Kako da te ubedim da nije tako? Meni je top kad vidim da se milkite. Sećaš se kad ste bili u krevetu, rekao sam da ću da se sklonim. Aleks je l' ti misliš da gajim neke emocije? - pitao je Mišel.
Ne - odgovorila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Rekao je da mora da drži obraz, ja sam rekla kako ga je izgubio u odnosu sa Minom. On me je pozvao na vikendicu kad izađemo. Šali na stranu. Što se tiče Aleks i Sanje ne znam da ku mu se dopadaju.l Nije lud da sad započinje neki odnos. Drago mi je da su ga ljudi zavoleli, želim mu sve najbolje. Kajem se što me nije upoznao malo bliže. Neću ga pozvati posle rijaltija. Sve što je bilo stavljam po stranu, ne priliči mi - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga