AKTUELNO

Haos u emisiji!

Rialda Karahasanović se javila za reč u emisiji "Gledanje snimaka" kako bi prokomentarisala vezu Mine Vrbaški i Filipa Cara, a sve nakon što su puštene Minine uspomene.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja mislim da Cara kopka Vladimir Tomović. Koliko sam skapirala, on nikad na taj način nije vređao Minu, on je Careva najbolnija tačka. Da je ostao ovde, Minina i Careva veza nikad ne bi opstala. Tu je i Mišel, koji je za poštovanje, koji se ponaša kao džentlmen, a ne kao strvina - rekla je Rialda.
Ti si se u svaki moj odnos mešala i komentarisala - zamerio je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Pa da ima nekog lošeg, ja bih komentarisala tako. Što te boli? Meni kada neko ukazaju na greške, ja nemam problem sa tim. Prihvati to - istakla je pevačica.
A što tebe to dotiče? Pričaš za crnim stolom, pa sa strane Sanji, Mini... Sad smo Mina i ja u odličnom odnosu, pa ti nije super. Što nisi rekla da smo ova tri dana super? - pitao je Filip.
Vuk dlaku menja, ali ćud nikako! Meni je najveći utisak ostavio odnos sa Mensurom, prvi put sam to videla sada. Vidim da je kukala, bacala se po podu. Malo više dostojanstva je imala u odnosu sa Carem - dodala je Rialda.
Za Mensurom je bila luda - dodao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Razlika je onda u emociji. Car je neko ko je približnog karaktera kao Mensur, ja mislim da nju to vuče. Taj karakter, ne Car kao Car - istakla je Rialda.
Ti nećeš ništa posle ovih bljuvotina da kažeš? - zamerio je Car Mini.

Foto: TV Pink Printscreen

Mina se vratila Caru je ne može da ima original, Mensura, pa bar kopiju koja ga podseća na to. Sledeća stvar, Mina kada voli, ona se ponižava maksimalno, kao kad je Mensura volela, to ne vidim u ovom odnosu... - smatrala je Ermina Pašović, a Car je besneo.

Foto: TV Pink Printscreen

Car je toliko zaljubljen u Minu, da jadnik na svaki način pokušava da ispegla odnos. Mensur je nju ispraznio totalno. Njega duša boli što je kraj rijalitija, samo zbog nje. Sada kada je video Mensura i njenu ljubav... - smatrala je Nadica Zeljković.
Ja ne mogu da budem normalan, nikad nisam mogao... - skočio je Car.
Mina umesto da bude kraljica sa Tomovićem, odabrala je da bude g*vno sa Carem. Vladimire Tomoviću, ovde si bolna tačka mnogim mladićima - nastavila je Kijina mama.

Foto: TV Pink Printscreen

U međuvremenu je nastala i svađa Milice Kemez i Rialde Karahasanović, zbog toga što je Milica prozvala Minine drugarice što na početku aplaudiraju svakom njenom izboru, a kasnije se ograđuju od nje.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.