AKTUELNO

Haos ne prestaje!

Tokom pauze za reklame nastavio se haos Rialde Karahasanović i Bore Santane, čiji je sukob počeo u emisiji "Gledanje snimaka", kada je Rialda u svađi sa Milicom Kemez rekla da je Bora bio sa Mirelom Kemez, Miličinom rođenom sestrom.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona će mene iz čista mira da upliće u priču? One se svađaju, a ona mene ubacuje - besneo je Bora.
Ne možeš ti meni da j*beš mamu - uzvratila je Rialda.
Pa ti kažeš da sam Milicu i sestru, ja kažem tebe ću i mamu. Top je riba, pokušaću - nastavio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što te boli istina? - pitala je Rialda.
Ti mi pretiš, ja ću da nađem te ljude, idem sam u Sarajevo, idem direkt tamo i čekam da vidim ko će da dođe - govorio je Bora.
Ti si pričao o tome, ne ja - rekla je pevačica.
Ja se nikoga ne bojim. Ja tebe nisam dirao, nije trebalo mene da spominješ - uzvratio je Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni j*beš mamu što sam to spomenula, a nisi bliskim ljudima koji to pričaju! Ako će ona meni da priča o mom abortusu, i ja ću to njoj. A nisam ja tu priču ponovo pokrenula, nego tvoja drugarica Jelena - uzvratila je Rialda.
Ja ću to sa njom da rešim. Tvoj dečko se nije mešao, ja se nisam mešao, ti me bezveze ubacuješ u priču - nastavio je Bora.
Tvoja drugarica je dovukla priču, ne ja. Ako će Milica da spominje abortus, onda ću i ja njoj bolnu tačku. Zato i nema prijatelja i takva je kakva jeste - poručila je pevačica.
Hvala Jeleni Pešić. Ja se krstom kunem da nisam j*bao njenu sestru. A rešiću to napolju ko je potegao - pravdao se Santana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.