AKTUELNO

Hoće li se ovo ostvariti?

Dok je Lepi Mića imao izlaganje o Aleksandri Nikolić u emisiji "Gledanje snimaka", dotakao se njenih odnosa u Beloj kuči, pa istakao da je za njega jedina iskrena emocija ona između Miljane Kulić i Lazara Čolića Zole.

Meni je ovo dokaz da je duboko boli k*rac za Cara. Čim priča smireno, ja odlično znam nju. Ona histeriše, a sad odjednom priča normalno. Aleksandra Nikolić zvana Aleks je bila 3 meseca najbolja prijateljica Janjuševa i rekla da je to iskrena emocija. Pitam je, kada je lagala? U mirnoći sa Janjušem ili? Da li je lagala Maju ili Maja nju? Aleksandra je volela Kristijana, zaljubljena u Cara, sviđao joj se Fran, Čorba, imala emociju prema Janjušu, hoćemo dalje da nabrajamo? A šta ćemo za Zloćka (Nikolu Đorđevića)? Šta ćemo za Zloćka? Ovde jedino ko pravo voli je bila Miljana Zolu - pitao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

I dan danas volim. To je bila najveća ljubav sa moje strane, možda me sačeka u studiju kada se završi rijaliti. Reci mu da me sačeka u studiju - istakla je Kulićeva.
Aleksandra Nikolić ne voli nikoga. Lazare Čoliću, ako ne sačekaš Miljanu u studiju, nikakav si čovek! - poručio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.