AKTUELNO

Smatra da je najpametnije da se raziđu.

U toku je radio-emisija "Delegati", a tema današnje emisije su ljubavni parovi. Naredni gost voditelja Janjuša i Filipa Cara bio je Fran Pujas, koji je došao bez Paule Hublin, jer nju boli glava.

Foto: TV Pink Printscreen

Ovde smo sedam i po dana još, pričali smo o svemu, najpametnije je da se raziđemo kada izađemo, svako svojim putem, da ne radimo ovakve predivne predstave kao u rijalitiju. Sami znate kako je biti u turbulentnim vezama. Obojica ste pripadnici istih veza. Jasno vam je sve - govorio je Fran.
Da li si imao nekad turbulentnu vezu kao ovu? - pitao je Janjuš.
Jesam, ali ne kao ovu. Biće mi teško bez nje, ali navići ću se na sve. Teže je ovde kada nisi sa nekim, a gledaš ga, nego kad si van, imaš prijatelje - odgovorio je Pujas.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je to neobično što ste se dogovorili da raskinete čim izađete. Zašto ne biste probali, možda ćete imati normalan odnos? - pitao je Car.
U tim vezama, nakon ovakvih stvari, ne može da se bude normalno. Bolje da se raziđemo, više da budemo sa prijateljima da prebrodimo što lakše. Vidim da njoj nije dobro poslednjih par dana, došlo joj je u glavu šta je radila. Ovako je bolje i za nju i za mene, ne samo za mene. Bolje će biti svakako, najiskrenije - istakao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.