AKTUELNO

Zadrugari se uzburkali.

Nakon pauze za reklame, nastavila se emisija "Gledanje snimaka", a voditelj Milan Milošević najavio je novi prilog - razgovor Paule Hublin sa Drvetom mudrosti u Rajskom vrtu, gde je Hublinova priznala da je danima muče neke stvari u odnosu sa Franom Pujasom i da danima plače jer ne zna šta da radi. Paula je priznala da bi volela da se ništa nije desilo od haosa koji su napravili, i da ne može da očekuje da joj Fran oprosti i zaboravi neke stvari jer nije ni ona sama sebi oprostila. Ona je istakla i ako im je emocija dovoljno jaka, da bi mogli ipak da uspeju, iako joj Fran govori da će se posle Zadruge rastati.

Foto: TV Pink Printscreen

Znam ja ovo sve, pričamo i u krevetu, ali šta je, tu je... Tu smo još sedam dana zajedno. Ne mogu vani da razmišljam o ovim stvarima. Zajedno smo do kraja i to je to. Treba da se fokusiramo na sebe kada izađemo van, šta ćemo da radimo, a tek onda o bilo čemu da razmišljamo. A ne ja da se fokusiram i da silim nešto, da pokušavam nešto da održim, umesto da se fokusiram na sebe - istakao je Fran.
Odlično ste ovo uradili, glasači, potrudite se - ubacila se Nadica.
Setimo se početka rijalitija koliko je Fran bio emotivno nestabilan i koliko je patio za Paulom, sada su uloge obrnute. Samo mi je jedna stvar nije jasna. U ljubavi su, teško je i jednom i drugom, uvek su prelazili preko takvih stvari, nastavili su odnos čak i posle Tome. Sada se muče i jedno i drugo, u najvećoj su ljubavi i rastaju se... Setimo se šta je Paula pričala, koliko je vezana za njega, mislim da je ovo bespotrebno. Treba da probaju da budu zajedno, pa da raskinu ako ne uspe - smatrala je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Što da pokušavamo, da gledamo da li će to uspeti ili ne, kada je bolje da se fokusiramo na sebe - ponovio je Fran.
Paula se kaje zbog svega, ona te je uvela u rijaliti, dala ti je šansu da budeš uspešan. Zbog čega si sad nezainteresovan i hladan kada joj je teško? - pitala je Miljana.
Ja sam joj zahvalan zbog svega toga - istakao je Pujas.
Mi ne želimo da se svađamo ovih poslednjih par dana i da dodatno povređujemo jedno drugo - ubacila se Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Oni ovim odnosom hrane svoje slabosti. Imaju emociju, ali ne mogu da zaborave stvari koje ih muče. Ne podseća nas televizor na j*bačinu sa drugim, nas podseća ta osoba koju vidimo, sretnemo, ili osobe koje su bile u nekoj vrsti odnosa. Paulu će uvek Mina podsećati na to, Frana Čorba, ili kada neko pomene Tomovića, Tomu... Tako će biti i napolju, dovoljno je da ih fan taguje na stori, vrati se sećanje, vrati se sve, tu sreće nema, upropastili su je - istakao je Đedović.
Ljubav nije dovoljna, izgubili smo poštovanje, poverenje... Kao da sada kažemo da će Maja i Janjuš uspeti. Neće, to ima samo strasti - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Sad ste se opametili pred kraj. Ne dokazujte ljubav nikome, zaneseni ste glupostima, radite sve zbog rijalitija. Tako izgleda - smatrala je Nadica Zeljković.
A kako je Kija pre kraj sa Slobom? - pitala je besna Rialda Nadicu.
Ne spominji ti Kiju, kada si njega posle tešila. Za mene je ovo klošarski. Treći dan raskinuli, radili svašta ovde i na kraju pate za ljubavlju... - govorila je Kijina majka.
Ako je Kija imala pravo 10 dana pred kraj da kaže da voli Slobu, imaju i oni pravo da kažu. Neka se ne pravi pametna, kada je njena ćerka isto radila - pobesnela je Karahasanovićeva.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.