AKTUELNO

Turbulentno!

Upravo su počele "Nominacije". Voditelj Darko Tanasijević ušao je u Belu kuću jer je došlo vreme da zadrugari biraju između Miljane Kulić i Filipa Cara, potrčaka Mišela Gvozdenovića. Emisiju je otvorio Lepi Mića.

Ovo je ko zna koji put da komentarišem ove dve osobe. Počeću od Cara, sto puta sam ga komentarisao, obećavao je neke promene, vraćao se na staro i tako u krug. Car je osoba koja je sebi najviše učinila loše stvari. Ja mu od srca želim da bude normalan, da mu donosi normalne odluke, da ne vređa. To je na njemu. Imali smo ovde žestokih svađa. Teško smo bilo kada mogli da se složimo oko nekih stvari, uvek je bio u kontri, nastavljao da radi po starom. Odlučio sada da promeni ploču. Opet je sa Minom u vezi, to nikome nije na svetu jasno sem njima. Drago mi je što je njima jasno. Njegove najveće greške su dokazivanje da je u pravu. Koliko god imao godina čovek, uvek mora da poštuje starije ljude. Ovo spuštanje lopti, klasična sapunica za široke narodne mase. To su pokušaji da se predstavi u nekom boljem svetlu, a nije to sporno. Sebi i najbližima je radilo loše stvari, to mu je nauk za ubuduće - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Što se tiče Miljane, ništa novo. Čas je ovakva, čas je onakva. Ništa novo, da ti koru hleda ujutru, uveče ti se naj*be majke. Ako je prihvatiš takvu, manje ćeš da se nerviraš. Ako ne, dobiješ 24 sata nervozu, svađaš se, to nije isplativo raditi zbog nekoga ko nije tvoj život. Mi smo 4 godine zaredom ovde, imali smo niz svađa, ali sam ja uvek nekako spuštao loptu i kočio i onda sam došao do ovoga da Miljana više ne može da me iznervira. Može da me psuje, vređa, to me više ne interesuje. U korektnim smo odnosima. Više ne mogu da je savetujem. Još mi u glavi odzvanjaju reči Miljanine majke koja me je u subotu napala. Nekim ljudima je oprostila mnogo gore stvari, a mene je naružila i rekla svašta. To govori o njoj, ne o meni. Mislim da njena majka traži Miljani prijatelje na silu, a to ne može. Bori je oprostila uvrede sa pričom da je Bora bio na krštenju deteta, a ja sam bio i na krštenju i na rođenju i na rođendanu, ali ja nisam napravio atmosferu... Ja kapiram Mariju, nisam nimalo naivan. Miljana ume i te kako da vređa - nastavio je pevač, a onda se Miljana uspalila:

Foto: TV Pink Printscreen

Sada brani svog prijatelja Stefana Karića, od koga su svi digli ruke - odbrusila je Miljana.
Jesi vređala Cara sinoć? Ti vređaš duboko - uzvratio je Mića.
Ja sam branila Mišela sinoć i to na način koji umem i znam. Da li sam mu uvredila porodicu? - pričala je Kulićeva.
Mišelu si pričala da je gej, da te je tukao... Janjuša si vređala najstrašnije, čak si mu i ćerku vređala. Nema koga nisi, Đedovića, Boru, mene, Sanju, Cara, Janjuša, Kristinu, Matoru, Sanju... Fino sam rekao, ujutru kažeš dobar dan, uveče j*beš majku. Za Cara si rekla da ti je najbolji prijatelj pre sedam dana, a sinoć mu j*bala majku, zbog Mišela za koga si pričala da je klošar, peder, da te je tukao i on i njegova porodica... To si ti! A sledeća osoba koju će napasti je ona za koju misli da će pobediti - nastavio je on.

Foto: TV Pink Printscreen

Uvek si protiv mene. Video si da imam podršku, pa me gaziš! - rekla je Miljana.
Nikoga ne vređam, ja komentarišem tebe. Tako da, ostaviću dotičnu damu, ostaću dosledan mojim manirima, neću je poslati u izolaciju jer je nikad nisam. Ali upravo na ovakav način ona pokazuje pravo lice. Ona samo traži loše nešto, da bi nekome rekla sve najgore. Ti se nadimaš od zla! Ali ostaviću te ovde, ja sam jedan od retkih koji razume - poručio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.