AKTUELNO

Još malo do kraja.

U toku su Nominacije. Večeras zadrugari biraju između Miljane Kulić i Filipa Cara. Naredna koji nominuje je Nadica Zeljković.

Žao mi je što sam imala probleme sa Carem, ali ja kad njega vidim, on mene uvek nasmeje. Ti da si ostao sa Minom na početku, ti bi bio vrh. Sad se boriši strah te je da nećeš da budeš sa njom kad izađete. Lutkica se meni obraća lepo. Nikad neću zaboraviti kad mi je izvređala ćerku. Nisam očekivala. Dala sam joj hranu, i ona prelazi crtu bezobrazluka, pa ću ja da pošaljem nju - rekla je Nadica.
Kija me podučila - odgovorila je Miljana.
Marija je meni zamerila što nisam glasala za tebe - nastavila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nemam mnogo šta da kažem, Cara volim ali me je razočarao. Miljana, ja sa njom nisam imala konflikte do nedavno. Bilo je šta je bilo, svađali smo se, to što ti ovde radiš, da li kradeš, za to me boli du*e. Tu smo gde smo. Nominujem nju, jer sam pristrasna prema budalama, šta da radim - rekla je Ermina.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta da komentarišem, prema meni Car nije ološ, ovako jeste. Mislim da, kad sve prođe, mi smo ok. Dobar si čovek. Što se tiče vas dvoje, mislim da nećete ostati zajedno. O Miljani sve mislim najgore, spuštala sam loptu kad sam morala. Mislim da bi najbolje bilo da svi glasaju da pobediš, pa da se jednom kruniše taj trud i šou. Nominujem nju - rekla je Sandra.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga