AKTUELNO

Pogodilo ga.

Sledeće pitanje u Igri istine je postavila Milica Kemez, a ona se obratila Lepom Mići.

Šta misliš ti, u vezi sa Sandrinim podržavanjem Ša i Tare, kako se ona ograđuje od tog prijateljstva, i da li misliš kako on objašnjava to, da li su to čista posla? Rezime, kako je počelo to druženje, savetovanje, razdvajanje...
Ja sam sinoć doznao neke nove stvari. Oni su se bavili vezom, slušali, davali savete. Đedović je jasan, a što se tiče Sandre, ona je povukla Ša u hotel, i tu je dobila etiketu da joj se ona sviđa. Onda par svađa između njih, povlače sumnju da je ona imala mnogo toga da kaže. Ona je kriva što je ćutala. Tara je išla kod Marka na savete - govorio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Sandra nije glupa, mislim da je znala sve, a pristala je to da se savetuju - pričala je Milica.
Znaš šta je zaj*b u tome, je to što on nikad nije hteo da prizna to. Iako sam ga ja podbadao, on nije hteo da otkrije. Prvo je rekla da nema emocija, da se šali, i onda kad je otišlo predaleko, onda je i meni rekla ono što je njemu rekla - rekao je Đedović.

Foto: TV Pink Printscreen

Šta je znala? - skočio je Ša.
Za tvoj i njen odnos - rekla je Milica.
Nije nikad čula, ni znala, nisi u pravu! Ako sam dobar prema tebi, budi dobra, ne igraj se sa mnom - rekao joj je Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Tako je kako je bilo. Sve što si rekao Mićo, je tako. Najveća sam budala ispala kad je u pitanju Tara. Na kraju je ona meni uvalila ku*ac! - rekla je Sandra.
Pratite malo. Ja ništa nisam znao o čemu priča sa njima, i onda sam ja ispao na intervjuu neznalica. Ja sam se samo zaljubio i zavoleo, od srca - rekao je Ša.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga