AKTUELNO

Razvezala jezik.

Igra istine se privodi kraju, a sledeće pitanje je postavljao Marko Đedović.

Malopre kad si govorila kad izađeš šta ćeš da vidiš, i čemu da se obraduješ, i Kristijana nisi nabrojala. Sve sem Kristijana si pozdravila - bilo je pitanje za Kristinu,.
Zato što ga pozdravljam non-stop. U principu ja stalno pričam o njemu. A ovo je iz navike, svuda pričam o njemu, podrazumeva se - rekla je Kristina i pitala Miću kako je.
Dobro sam. Miljana, pitanje za tebe. Pet muških i ženskih ljigavaca - rekao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Prva je Ermina. Ničiji je prijatelj i svačiji, dobar je manipulator. Onda Kristina, jer je ušla u odnos sa Kristijanom. Meni se to ne dopada., On me je dosta psovao. Dalje, Sanja, sada se svako pi*a po njoj, bolje da se kaže da je sve folirala. Pod četiri, Jovana misica, koliko je kontradiktorna i koliko laže. Psuje me, a njoj to ne priliči, smatrala sam je mnogo drugačijom devojkom. I peta je Mina, jer je prešla preko onih stvari i reči Filipa. Izabrala je najgore za sebe, posle će dolaziti u emisiju - rekla je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Pod jedan od muškarca, Janjuš. Iako zna kako će Maja da reaguje, a on radi suprotno. Kune se u dete zarad budalaština koje pravi. Drugi je Ša, jer je povredio najvoljenije biće i lepa kao luitka.Dala sve od sebe, radila je, a ti si je ponizio. Treća je Borivoje Marinković. On psuje i vređa, prema Milici isto, ona je sve dala od sebe. Onda Janjuš i Kenan, jer ga nikad nisam uvredila, mislila sam da je dobar i kulturan. Kad je hrana u pitanju, baš me je razočarao, postao je škrtica kao Rialda. Stefan Karić je šesti ološ, nikad neću da zaboravim kad sam prolila suze zbog tebe - nastavila je Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga