AKTUELNO

Otvorio dušu!

Naredni zadrugari koji su glasali bili su Milan Janković Čorba i Nenad ALeksić Ša.

Smatram sebe pobednikom, svi smo. Moja 3-4 favorita su Paula, Ša, Jovana, ali na prvo mesto bih stavio Kenana. Za 10 meseci ima 45 minuta izlaganja. On ne postoji. Sačuvao si pravo lice, 10 puta si opsovao. Za mene si pravi pobednik - rekao je Čorba.
Za mene su Paula i Fran. Predstavnici novog doba. Malo da zavirte u svet i viidite širu sliku. Oboje će biti uspešni, po meni treba da pobede. Izdvojiću Frana jer sa njim provodim više vremena - bio je kratak Ša.

Foto: TV Pink Printscreen

Iz mog ugla najiskrenije, šta je sve izgubila i za šta se borila i nije gledala kroz materijalno. Nije se folirala i gledala da pokaže dobru sliku, to je Milica Kemez. Devojka za mene koja je najkreativnija, najinteligentnija. Nikome nije načinila zlo. Imala je dugu vezu, nije imala se*s. Nije brukala onoga koga ima, familiju. Borila se za ljubav, išla je protiv svega, ali sve je ispalo kako ne treba. I dalje se bori za ono što misli da je ispravno. Nije marila da uđe u vezu zbog fanova, išla je srcem. Mnogo je izgubila i ja sam kriv za to. Zaslućuje da pobedi i osvoji nagradu. Ja sam kriv nisam joj prikazao pravu ljubav - nikad emotivne pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Možda će reći da sma pristrasna, ali da sam gledalac, msilim da za 10 meseci ostati hladne glave na sve vrste prozivki. Po pitanju porodice, karaktera, sek*ualosti, ostati bez roditelja, vratiti se, a ne iznositi svoje bitke pred zadrugare, msilim da je veliki uspeh. Boriti se sam sa sobom. Ne mogu da osetim tu emociju jer imam oba roditelja. Mislim da u momentu kad te neko pljuje ostaneš sabran, da uspeš da se uklopiš u režim. U nekim momentima mi je čak bilo i iritantno, šta mi je na umu, to mi je na drumu. Toliku snagu i psihičku stabilnost pokazati pod ovim okolnostima je iznad svih mojih shvatanja. Ja se tome divim. Kenan je neko ko je pokazao koliko čovek može da kontroliše sebe i koliko možeš da uzmeš svoj život u svoje ruke. Možda je i njemu došlo da psuje, polupa pola kuće, ali nije - pričala je Rialda o svom dečku.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga