AKTUELNO

Svako bira svog.

Zadrugari biraju ko je po njihovom mišljenju zaslužio da pobedi, a sledeća na redu da glasa, bila je Jovana Ljubisavljević.

Za mene je Stefan pobednik, on je neko ko je uvek ostao uz mene. Jeste da ima pogan jezik kad se iznervira, ali i te kako posle se izvini. Što se mene tiče, on je neko ko je pokazao i lojalnost prema prijateljima od ranije. Pokazao je i dobordušnost, zalagao se i za ono što treba i što ne treba. Trpeo je i najstrašnije kletve, kao što je ona osoba molila Boga da mu majka pogine. Što se tiče mene, mi smo iskreni, pa zato smo i pokrenuli neke teme. Svesno ovde legnemo na sto, jer nismo iskalkulisali da treba ponekad da se ugrizemo za jezik. Ali baš zbog toga smo se upoznali do koske. On je neko ko je svaki epitet gledalaca preživeo, on je borac za pravdu, ali to je ovde nedostižno. Da izlazim sa velikom promenom, da, ali da sam upoznala najlepše karakteristike jedne osobe, Stefan je za mene apsolutni pobednik - rekla je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja svog favorita imam, ljubavnog, životnog, u svakom smislu. Mislim da je pokazala i koliko je elokventna, pametna, snalažljiva, posvećena, koliko zna da voli. Ona će zauvek biti moj pobednik - rekao je Kenan.

Foto: TV Pink Printscreen

Dvoumim se, ali na primer, ako gajim neke simpatije prema Aleks, volela bih da ona pobedi - rekla je Matora.
Ja volim zaista da pobedim u životu. Volim da kod vas vidim tu reakciju, da ja volim a vi ne volite da pobedite - govorila je Nadica.

Foto: TV Pink Printscreen

Nadicu je prekinuo ponovni sukob Bore i Ša, a obezbeđenje je i dalje bilo u pripravnosti.

Velika mu*a kroz rijaliti prosipaš! - rekao je Ša.
Hoćeš da te prebijem. Je*bo ga Fran - rekao je Bora.

Foto: Pink.rs

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga