AKTUELNO

Svi su uzbuđeni.

U toku je Radio "Amnezija", a sledeći gosti su bili Miljana Kulić, Aleksandra Nikolić i Mišel Gvozdenović, koji su ispričali zbog čega se najviše kaju tokom boravka ovde.

Ja ne volim da se svađam, a uzvratio sam par puta, zbog toga se generalno kajem. Nije bilo mnogo grešaka, jedino zbog tih psovki i uvreda. To sa Minom se i kajem i ne kajem se, to što je bilo, bilo je - rekao je Mišel.
Kajem se za stvari koje sam ispričala o svom ocu i za one stvari koje možda ne bi trebalo da se iznose ovde javno. Smatram da mi neće oprostiti što sam iznela tu istinu javno - rekla je Aleks.

Foto: TV Pink Printscreen

Imam da kažem jednoj osobi, da mi je žao zbog svega, da i dalje volim tu osobu na neki način, i da bih želela da joj se izvinim za neke loše postupke - dodala je Aleksandra.
Mama, obavezno povedi Željka u finalu, jer ću se naljutiti ako ga ne dovede! Hoću da ga dovedem na žurku - ubacila se Miljana.

Foto: TV Pink Printscreen

Kajem se zbog ružnih reči koje sam izgovorila u afektu, kajem se što sam ušla sa momkom u rijalitiju, kajem se za ulazak sa Danijelom u bilo kakav odnos. Rijaliti pojede ljude, da mogu vratim vreme, nikad ne bih ušla sa njim, i imala odnose ovde, povredila svoju majku, polivala je... - ispričala je Miljana.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga