AKTUELNO

Svako ima svoju muku.

Sledeći gosti u Radio "Amneziji", bili su Maja Marinković i Marko Janjušević Janjuš, a ubrzo posle njih stigli su i Nadica Zeljković i Lepi Mića.

Obeležili smo ovu Zadrugu, nismo se pokazali u najboljem svetlu. Najviše se kajem za te reči koje sam uputila Janjušu, u tim tučama i scenama... - rekla je Maja.
Kajem se što sam pominjao Krunu ovde, i za razvod, i što sam dozvolio neke stvari ovde. Kajem se za svaku psovku, jer sam takav koji psuje na sve. Sad je to prošlo sve, videćemo šta će biti - rekao je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se kajem za moj rođendan, kad sam dobila čestitke, kajem se što sam provela statično ta dva meseca, i što sam mislila na svoju majku. Sve što sam rekla, dobro sam rekla i uradila, jedino bih se izvinila svojoj podršci. Ako ostanem do kraja, neka dođe Kija, volela bih - pričala je Nadica.
Zadrugu 4 su obeležile te veze koje su bile lažne, veštačke, svi su varali jedne druge. Ima i tu par veza koje su ok, svi će se prepoznati. Ali su pojedinci obeležili ovu godinu, varanje partnera i traženje oproštaja kao da ništa nije bilo - pričao je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Nije bilo poštovanja, jesam ja kao vojnik imao obavezu da istrpim neke stvari. Dozvolio sam da mi se psuje porodica, to sam davno prevazišao, ne mogu da me dirnu s te strane. Mene zaboli samo kad, neko koga smatram prijateljem, pogrešno protumači neke stvari, ja teško prijateljima opraštam - nastavio je Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga