AKTUELNO

Suze na sve strane.

Jovana Ljubisavljević je bila sledeća koja je odgovorila na pitanje emotivnih trenutaka u Zadruzi.

Ja sam ovo sve drugačije shvatila na početku, u tom svom pokušaju da objasnim i kažem, ustvari išla sve dublje i dublje - govorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Trenutak kad sam htela da prekinem svoju vezu, obratila sam se Marku. Sebe sam stavila na prvo mesto i želela sam da nema taj teret. Gušila sam se u svojim mislima, kajem se što nisam više pričala, neću više da gutam stvari, jer samo ja izađem povređena, Htela sam da izađem odavde, i onda je došao Stefan. Najteže je tek sledilo - nastavila je misica.
Koji je najemotivniji trenutak ovde za tebe?
Mislim da je to bio poziv i rođendan, imala sam konfuziju, da gubim njihov lik. Svaka pitanja gledalaca sam teško podnela, ali krivo mi je što nisam našla način da objasnim da to nije tako. Tešim se da je to sve naša imaginarna slika, ali nisam navikla da imam toliki pritisak, a Stefan mi je pomogao da prebrodim sve to. Kosa mi je opadala, osedela sam, i najviše me je pogodilo kad kažu da imam neko dugme za plakanje. Vremenom mi se stvario strah da kažem šta mislim, jer se sve tumačilo na pogrešan način - odgovorila je Jovana.

Foto: TV Pink Printscreen

Paula Hublin je bila sledeća koja je odgovorila na temu.

Nemam neki emotivni trenutak, jedino vezano za Frana. Emotivno mi je biolo to kad je Monika otišla. Tad mi je bilo najteže, i sa njom sam se uvek mogla isključiti iz svega. A ovo sve ostalo, jedino Fran i situacija - rekla je Paula-.
Koji to trenutak sa Franom te je dotukao?
Sama ta činjenica da smo zapravo uništili ljubav, i taj momenat da više nećemo biti zajedno. Sve skupa, najemotivniji trenutak kad sam se osvestila za sve što se izdešavalo i šta sam ja napravila - rekla je Hublinova.

Foto: TV Pink Printscreen

Kad sam dobila informaciju da me se tata odrekao. Nisam trebala pričati neke stvari, ali sam bila toliko besna na njega, nisam ni suzu pustila. Mesecima sam se tresla i plašila, ali posle poziva sam se smirila. Kakva god sra*a sam pravila, mislim da ćemo nas dvoje biti prisniji, i moći da prtičamo o svemu. Koliko god je ovo donelo loše, toliko i dobrog za porodicu, da ne moram ništa da skrivam od njih - nastavila je Paula.

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga