AKTUELNO

Razočarao je.

Marko Janjušević Janjuš je takođe ustao za crnim stolom, pa pred svima ogolio svoju dušu i ispričao za čim najviše žali.

Neću da patetišem. Moj najgori trenutak je da sam dozvolio da sve vreme ovde provedem bez deteta, porodice. Ne mogu sebi oprostiti nikad! Moj karakter nije kakav treba da bude, pogotovo ovde , u zatvorenom. Voleo bih da moje dete nijedan dinar ne uzme odavde. Neću ni stan ako kupim prepisati njoj, ove stvari neću da mešam sa njom. Sve što zaradim, neću dati njoj, a za nju ću zaraditi na drugi način. Ne znam ni šta radim više, sam sam kriv, niko neće moju muku da deli - govorio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Svaki emotivni trenutak mi je što se tiče Maju, a najveći o mojima, šta sam im priredio. Najgore mi je kad sam ušao sa njom u vezu i dozvolio sebi što nikad nisam smeo. Mnoge stvari sam trpeo. Najbolnija tema je moj odnos zbog kojeg sam se razveo. Nikog nisam voleo kao Maju, da ne spominjem svoju ženu. Povredila mi je sa svih strana. Boli me što odnos sa ženom nikad neće biti dobar. Ja sam u životu bio sa kim i kako, ali nikoga nisam zavoleo kao nju, ali znam da nikada nećemo uspeti - nastavio je Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta. 

Autor: I.P.

#Zadruga