AKTUELNO

Evo šta su poručili.

Milan Janković Čorba i Fran Pujas su bili sledeći takmičari koji su se obratili publici i otkrili zbog čega baš oni treba da pobede u Zadruzi 4.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro jutro svima, Leni čuj se sa Teodorom ako joj treba nešto. Što se tiče ovoga, treba da budem pobednik jer dolazim iz naroda, iz enklave. Zbog svoje ambicije kao muzičar sam dospeo do Zadruge. Doživeo sam veliki udarac, kaznu od 10.000 evra zbog svoje gluposti. Nakon te kazne nisam očajavao, nego sam pokazao da sam odgovoran. Pokazao sam da sam svestran, šef kuhinje, da sam dobar u muzici, poneo dve glavne pobede na Zadrugoviziji. Pokazao sam da sam lojalan prijatelj. Da sam harizmatičan, šarmantan, da mogu da ostavim utisak na devojke. Pokazao da mogu da budem pristojan i džukela. Što se tiče mene, ako slučajno pobedim, pola honorara bih uložio u restoran na Kosovu. Voleo bih da to unapredim, ostatak malo muzika i karijera - rekao je Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja se nikad nisam zahvaljiva podršci, hteo bih sada da se zahvalim svima koji su me doveli dovde. Da se ne lažemo, ja sam pokazao da sam ozbiljna budala i zato treba da pobedim. Ako volite budale, glasajte za mene. Najiskrenije - poručio je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.