AKTUELNO

Strasti se ne smiruju!

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja starih zadrugara" postavio je Jovan Cvijetić Cvele, a bilo je upućeno Milanu Jankoviću Čorbi.

Kako se osećaš povodom toga što je Teodora ispala?

Foto: TV Pink Printscreen

Bliži se kraj, ništa tu nije strašno samo mi je žao što smo se juče posvađali, juče je bila malo tužna ali svakako se vidimo uskoro. Teodora volim te, pozdrav za tebe Cvele i to je to . odgovara Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona nije bila ni sa kim ovde. Ne znam šta je radila napolju. Mi smo bili napolju zajedno, ali se nsimo skontali u jendom momentu. Ja sam nju na neki način gotivio, a ovde sam je zavoleo. Sebi sam dao za pravo ovde da radim šta hoću, nisam shvatao ozbiljno devojke, niti sam mogao da se otvorim emotivno. Kasnije je ušla ona i pokšali smo da se sporazumemo. Ni sa kim se nije smuvala, bila je pored mene, dala mi je podršku. Ja nju iskreno volim - zaključio je Milan.

U nastavku je ispao sukob sa Lepim Mićom, zbog izjava koje je Čorba shvatio lično.

Nisi bio za to da bude sa mnom pa si je gurao sa Anđelom - priča Čorba.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti se je omalovažavao, a sad se volite, to vi tamo rešite. Ja vam želim sreću, ali ti si je omalovažavao. Ona je tražila da je spojim sa Anđelom. Ja sam rekao da bih voleo da budu zajedno jer je Anđelo dobar dečko. Voleo bih da su ušli u vezu - odgovorio je Lepi Mića.

Foto: TV Pink Printscreen

Ona je posle nedelju dana otišla sa Tomovićem, distancirali se od mene i to je to. A ti jedeš go*vna, glisto jedna, ti si demon i najperfidnija osoba ovde. Pričaš o porodici, a ne znaš gde ti je ćerka 10 godina. Rijaliti glisto, postao si glista - uzvratio je Milan Janković.

Autor: M.M.