AKTUELNO

Novi haos za crnim stolom!

U toku je Igra istine, a Lepi Mića naredno pitanje postavio je Aleksandru Nikolić:

Šta misliš, za koje osobe si ti moralna gromada? - glasilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Nisam pokazala neke nemoralne stvari, mislim na sve koji su imali se*sualne odnos, jer ja nisam imala. Ja uvek razmišljam da me neko gleda i mislim da to nije za televiziju. Nije pristojno da te neko od porodice tako gleda. Jedino sam obećala majci da to neću dopustiti, ne bih mogla ni da se opustim kako dolikuje - objasnila je Aleksandra.
Da li je moguće da veličaš sebe nakon 9 meseci? Hajde da to priča Sandra ili Rialda, ali ona nije da nije želela da ima se*s. Meni je moralnija Milica, koja je samo sa Borom imala se*s, nego Aleksandra, koja se povezivala sa mnogima, ljubila sa oženjenim. Ovo je jeftina patetika - ubacio se Car.
Aleks ima prava ovo da kaže, mislili su da će prva to uraditi - dodala je Matora.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne bi imala se*s sa mnom da si ostala u vezi? - bio je uporan Filip.
Ja sam i tebi od prvog dana pričala kako neću imati se*s i tebe to boli! Od mene se očekivalo razvlačenje sa svima, a dobili ste... - vikala je Nikolićeva Caru.
Koji ti je ku*ac danima? Zašto ti sad nas spuštaš? Odmah posle Zadruge ideš na jahtu, dobro si ti procenila - svađala se Milica.
Ja znam koga si ti huškala danas protiv mene, ali neću da te napadam, jer znam da si loše. Izvini što se nisam iz*ebala - govorila je Aleksandra.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga