AKTUELNO

Ništa joj nije jasno.

Naredno pitanje u emisiji "Pitanja gledalaca" koje je voditelj Milan Milošević pročitao, bilo je za Aleksandru Nikolić.

Posle svega izgovorenog od strane Cara, šta misliš, da li si mu bila rijlaiti igra, jer je on pričao samo o Mini?
On tvrdi i dalje da voli samo Minu. Ja sam iskrena bila prema njemu. Možda sam i bila igra neka, nikada neću saznati. On je mene to isto pitao. On meni nije bio rijaliti - pričala je Aleks.
Ja nju nisam ni stigao da zavolim. Ona mene laže uvek - rekao je Car.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li ti je dragošto si ispratio sve pabovce, iako su te omalovažavali. Izgleda da si samo ti pustio veće korenje od svih? - bilo je pitanje za Mišela.
Neke stvari nismo raspravili Kristijan i ja. A žao mi je i Čorbe, jer sam ga video u finalu. Kad se pominj pab, priča se o našoj trojci. Žao mi je što je otišao na taj način - rekao je Mišel.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica je bila jedina uz tebe kad su te napadali. A ti provodiš sve vreme kod Bore, da li bi i ti volela da vidiš tako kod svog dečka? - bilo je pitanje za Aleksandru.
Ja sam i za nju uvek bila, kad su je svi napadali. U svakom trenutku sam razgovarala sa njom, kao i ona sa mnom - rekla je Aleks.
Meni je nje bilo žao u sto situacija. Ja sam stajala uz tebe. Mene boli uvo s kim će Bora ići na more. Ali, ta provokacija, da ja deset meseci ginem za njega, da ja doživim to da se preda mnom dogovaraju - pričala je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga