AKTUELNO

Žestok početak večerašnje igre!

Lepi Mića ponovo je organizovao Igru istine, a naredno pitanje bilo je upućeno Mišelu Gvozdenoviću:

Ja smatram da danas nisi pričao istinu tokom pitanja gledalaca. Šta kažeš? - usledilo je pitanje.

Foto: TV Pink Printscreen

Ne zanima me ko će šta misliti o meni, ja sam sa istim stavom ovde ušao. Mene ne zanima ni da li je Čorba nešto pričao za mene, i uzeo sam mu i nisam za zlo, ne tangira me. Žao mi je što je Kristijan napustio ovaj prostor onako kako je napustio, ali mi je drago što sam ja ostao - rekao je Mišel.
Milice, da li smatraš da je Bora zaslužio da ispadne? - pitao ju je Mića.
Mislim da je i sam svestan da je imao mnogo grešakja, mnoge ljude je razočarao i nadam se da će to ispraviti u nekoj drugoj Zadruzi. Ove sezone je drugačija situacija, s obzirom da nismo u vezi. Prvi put sam svesna da je kraj i da je gotovo, nekad spavam sa njim, nekad sama. Mislim da je nešto novo izašlo što dokazuje ono za Mirelu, videću kad izađem - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Milica ne može da shvati da ima veći problem, a to je suočavanje sa sestrom, stavlja akcenat na potpuno pogrešne stvari. Milica govori kako je svesna da Bora i ona neće biti zajedno, ona ima važnije stvari da reši kad izađe i da stavi istinu pred oči, to je morbidno, može da naruši odnos sa jedinom osobom koju ona ima u životu - komentarisala je Rialda.
Ja nisam mislila da ozbiljno idem sa Borom na more, Milica mi je rekla da je on njoj rekao kako bi bio sa mnom. Ja sam se družila sa Borom i nisam primetila da se dopadam Bori. Mene je pogodilo kad sam videla Milicu da šeta sa Carem - rekla je Aleksandra.
Tebe je pogodilo što sam ja šetala sa Carem, ti sad tražiš alibi za druženje sa Borom i za to što ćeš provesti leto sa njim, ja nisam glupa! - vikala je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga