AKTUELNO

Zadovoljna sama sobom!

U toku je specijalna emisija pred superfinale. Darko je nastavio sa ispitivanjem zadrugara o tome šta su pogrešili, da li bi nešto promenili i kako su zadovoljni svojim učešćem. Posle Stefana Karića, Darko Tanasijević je podigao Rialdu i pitao: ''Zbog čega se najviše kaješ?''.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobar dan, našim cenjenim gledaocima, interesantna tema, mogu da budem ponosna na sebe i mogu da kažem da za moj pojam nisam pravila neke kardinalne greške, nisam ni želela ni da imam bilo kakve greške. Radila sam kako sam osećala, trudila sam se da budem prirodna i iskrena. Nekad umem da budem histeričma, ali sam nekako kroz učešće naučila da funksionišem - odgovorila je Rialda.
Koje su ti situacije bile upečatljive? - nastavio je Darko.
Svađa sa Sandrom, izludelo me je što sam htela da funkcionišem sa svima a nisam mogla. Nisam mogla da prihvatim da nisu svi isti a i ne treba. Mene je sitnica izvela iz takta potpuno neopravdano.

Foto: TV Pink Printscreen

Da li misliš da si imala prevelika očekivanja? - pitao je Darko.
Nisam, ali sam morala da naučim da imam razumevanja, eto i situacija sa Vladimirom Tomovićem, ali i iz te situacije sam nešto naučila. Ni za šta se ne kajem, ni za propala prijateljstva, trebala sam samo da znam da bolje reagujem i procenim - izjavila je Rialda.
Da li se kaješ što si nekima poklonila poverenje a oni ti nisu uzvratili na adekvatan način? - pitao je voditelj.
Jedino sa Milicom Kemez, jer su pale teške reči i to je jedini odnos koji je propao. Mi smo do zadnjeg meseca bile u dobrim odnosima, sve radimo zajedno i nije mi žao ali mi nije ni svejedno, više sam očekivala.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije pogledajte u nastavku ovog teksta.

Autor: Pink.rs

#Zadruga