AKTUELNO

Zabolelo je, pa je morala da vrati.

Maja Marinković je krenula u studio kod Dušice Jakovljević, a gde je bio i Marko Janjuševič Janjuš.

Foto: TV Pink Printscreen

Dobro sam, malo uzbuđena. Meni je otac na prvom mestu. Cela situacija nije laka, ako je otac to rekao, trebao je da ima trunke poštovanja, pa da mu se ne unosi u lice. Ne znam da li je to zbog alkohola, ali ružno je sa njegove strane - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Imali smo i lepe i teške trenutke, ali isto tako ja ne mogu da stavim ispred svog Takija nikog. On nije bio za našu priču, a ja sam išla protiv njegove reči. Ne znam kako će dalje biti. Ne znam šta želim - nastavila je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Mislim da nije ispao fer, i čula sam da je jedva čekao da se završi, mislim da je to neljudski. Onda se zapitam šta je radio sve ovo vreme, nije ni trebao da ostaje u tom odnosu - rekla je Maja.
Ja nisam očekivao da će mi neko reći da sam vazduh, posle svega što sam... ja njega ni u jednom trenutku nisam uvredio. Posle deset meseci nemam ni za koga živaca više. Nisam ga opsovao nijednom, nisam mu se unosio, na metar od njega sam pričao. Ne mogu to da iskuliram, malo napetije je bilo, ali nije ništa strašno kao što izgleda. Mnoge laži si pričala čoveku, pa da me ovako sačeka, ljudi ne znaju šta si radila - pričao je Janjuš.
Milan mi je rekao da si opisivao moj nos. Smatram da sam se u odnosu sa Čorbom pokazala da mogu da budem normalna. Tu nisam doživljavala uvrede. Čerečen si ti, ne ja, ja sam vodila ljubav. Kleo se u svoje dete, pokazao je koliki je folirant - rekla je Maja.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: I.P.

#Zadruga