AKTUELNO

Pokušao je da se opravda!

Naredna gledateljka večeras obratila se Mini Vrbaški i pozdravila je na samom početku, pa joj uputila i nekoliko pitanja:

Mina je jako dobar čovek i ne ume da ceni sebe, sebe stavlja na drugo mesto, žao mi je što je napadaju. Matorin rođendan se sprema, ona traži od Drveta ketering i kaže da će čak i sa Sanjom razgovarati zbog Matore. Sprema se svadba, ona se sa Milicom dogovara da joj sašije haljinu, Milica nije ni tražila taj materijal, nije joj ni sašila. Mina ćuti dve godine, svi su komentarisali da je diskvalifikovala Vladimira, a nije, to je i on sam rekao. On se sam diskvalifikovao. Car će njoj sve isto reći kad se opet napije, on je takav profil čoveka, nikoga ne ceni. Filipe, da li se sećaš šta si sve rekla Mini? A za Paulu je rekla da je njegova krv - komentarisala je gledateljka i pitala je da joj Mina odgovori na sve izneto.

Foto: TV Pink Printscreen

To sam rekao zato što je ona moj prijatelj, moja je od samog početka - objasnio je Car.
Ti si nju toliko povredio, najveće poniženje si dobila od Cara, sve će se to ponoviti, on se ne može promeniti! Kako te sada nije sramota svega onoga što si izgovorio Mini? Ti si takav i u privatnom životu, takav si u duši! Ne bih požežela takvog zeta ni sebi, a ni komšiluku. Ona je dobro dete, mnogo vredi, imala je težak život, nije nikad slagala - nastavila je gledateljka, dok je Mina kontrolisala suze.
Kao da sam svoju baku slušala, hvala na lepim rečima, vidi se da je žena pratila od prvog dana. Istina je da sam uvek druge stavila ispred sebe, ali sigurno da treba da poradim na svemu tome - odgovorila je Mina.

Foto: TV Pink Printscreen

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga