AKTUELNO

Neće više da ćuti!

U toku je emisija "Narod pita", a Dušica Jakovljević je nakon reklama pitala Milicu Kemez i Boru Santanu za komentare koje su imali tokom istih.

Ja malo ishitreno reagujem. Dosta ljudi se borilo za mene, da dokažu neke stvari za mene, nisam ni bila svesna. Iznervira me što on neće da kaže da je pogrešio, ne bi nikad ništa rekla protiv, ali to je njegovo pravo - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Zatim se javila nova gledateljka, pa se obratila Milici i čestitala drugo mesto u superfinalu Zadruge.

Nemam ništa protiv Bore, ali vi ne možete zajedno, jer ste totalno dva različita tipa. On nema uopšte neke blizine i topline sa tobom. Nemoj da se nerviraš toliko za svaku sitnicu. Imaj lepe misli, budi pozitivna. Pomoći će ti sigurno gospođa Marković, a ako ti bude nešto trebalo, pomoći ću ti i ja. Ne dopusti da ti suflira šta ćeš da kažeš, po čemu ti on kaže da si glupa? - pričala je gledateljka,
To na mene mislite? To je greh? Kada sam to rekao? A mislite li da su i vaši sinovi iz istog gnezda? Možda misliš da je neko iz gnezda ljubavi? A iz kog ste vi gnezda, zmajevog možda? - ljut je bio Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Nismo jedno za drugo, nećemo sigurno biti. Da ona ćuti na onakve stvari, a ja neću da se foliram - nastavio je Bora.
Ti si se folirao deset meseci. Ja sam neko ko takve stvari ne gleda, ja znam na šta vi mislite, na uvrede, ali ja sam isto njega vređala. Boli me ta nepravda, to što su oni dogovarali, dok sam ja patila, ali ja sve opraštam, da bih mogla da krenem dalje. On je meni rekao da sad nije dobar sa tim ljudima koji su me pljuvali. A sad opet kaže isto, čim mene neko hvali - pričala je Milica.
Sad opet podbadaš! - rekao je Bora.
Da vidiš kako sam se ja osećala kad si ti uzdizao druge? Da me po*jebavate kako ćete ići tamo, ovamo, da mene nema u tvojim planovima, a i dalje govorim sve najlepše o tebi. Meni sad nije dobro kad gledam te snimke kad sam plakala i koliko mi nije bilo dobro - nastavila je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita