AKTUELNO

Jedva je čekala.

Emisija "Narod pita" veliko traje, a gosti u studiju su Milica Kemez i Bora Santana. Nakon pogledanog klipa o njihovim svađama zbog Milana Jankovića Čorbe, trebalo je i da prokomentarišu.

Videli smo te neke stvari, meni posle bude krivo kad krene da plače. Niko se nije družio sa njom, a vidim da plače zbog mene, ja priđem i hoću da je smirim, pa tako završimo jedno pored drugog u krevetu i tako. Neću da se vraćam unazad, i na te klipove, ne zanima me. A nju sve zanima. A ona što ima prisne klipove sa Carem - pričao je Bora.

Foto: TV Pink Printscreen

Hoćeš da me kanališ još malo? Kako prisniji? Što se tiče ove situacije, to je bilo kad nas dvoje nismo bili zajedno, gde su me svi napali, da sam htela da eskiviram situaciju, ali mislim da su preterali. Kad sam ušla, bila sam slobodna, i mogla sam da radim šta hoću. Ja nisam ni sa kim bila, borila sam se svim srcem za njega. Ja znam da mene niko nije uhvatio tamo gde ne treba, zašto bih mu se pravdala? Kad je on to radio sa nekoliko devojaka... - govorila je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Meni je taj momenat kada je prišao i zagrlio, najlepši momenat, jer nismo dve nedelje imali komunikaciju. Bukvalno mi je pao kamen sa srca, ali me boli kad kažu da mu je žao mene i da mi je zato prilazio. Ali idemo dalje, sad mi govori kako ja pratim tog bivšeg dečka, a kad bi video koliko meni šalju za njega...On je devedeset devojaka hvatao i grlio, a ja sam bila apsolutno verna ​- govorila je Milica

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita