AKTUELNO

Nije izdržala pritisak.

U toku je emisija "Narod pita", a Dušica Jakovljević se iznenadila kada se javio muški gledalac, pa je prokomentarisao i odnos Milice Kemez i Bore Santane.

Najčistije i najlepše što se dešava između njih dvoje. Pitanje za Micu, zašto dozvoljavaš sebi da slušaš te gluposti, da tvoja sestra bude sa bilo kim?
Ja nikad nisam posumnjala u svoju sestru, a oni su očekivali da sumnjam u njega. Ja sam samo sumnjala u to, zašto je on mene lagao. On mi je davao povoda sve creme, tim laganjem, i podržavanjem svih koji su napadali mene. Ne želi da se vraćam, nikad nisam posumnjala da njih dvoje imaju nešto, samo u to, da li on želi meni da se osveti. A istinu samo on zna - rekla je Milica.

Foto: TV Pink Printscreen

Vi ste jedna drugoj sve - dodao je gledalac.
Tako je, i svako ko je pokušao da na taj način predstavi, nek mu je sa srećom. Samo sam sebi govorila da ne znaju šta rade - rekla je Kemezova.

Foto: TV Pink Printscreen

Pitanje za Boru, da li si svestan toga da danas ne možeš da nađeš pravu osobu i za kafu, a kamoli za brak? - pitao je gledalac.
Naravno da jesam, imam i malo pravih prijatelja, ali sam upoznao i dosta sad drugara. Misliš da je ona moja nagrada? - pitao je Bora.
Ona je još uvek tvoja nagrada, slavimo devetnaest meseci, a slavićemo i devetnaest godina braka - nasmejao se gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Boro, kad si bio gradonačelnik, ti si toliko kreativan, ja bih tebe stavila za direktora imanja svakog meseca. Milice, nemoj da se ljutiš, prvo za fizički izgled, puno si lepše sa manjom šminkom, i ta plava kosa, dugačka, šta je ovo? Nemoj da se prešminkaš, nemoj tu kosurinu, jako si lepa, ali sa malo šminke. Koje pisanje romana? Puno zrelosti ti treba za to, nemoj time da se baviš, ismejaće te. Veoma si pametna, da te urniše ta ljutnja i osećaj za pravdu, ovo društvo nije za tebe, nije ni Bora, iako ga obožavam. Ti moraš da se obrazuješ, imaš novca da uplatiš školu, ti bi bila inzvanredan advokat. Ljubav će doći, ali uloži u obrazovanje. Loše je uticalo to okruženje, moraš da imaš ljude koje će te terati napred, a ne nazad. Ti i sestra niste doživele nežnost, kad god si plakala, i ja sam - govorila je gledateljka.

Foto: TV Pink Printscreen

Ti si toliko iznad njih, poštena i dobra, ali imaš tu masku koja nije mila. Baš te briga što te ne vole - nastavila je gledateljka.
Bolje da me mrze, nego da me žale. Svako ima neki štit - rekla je Milica.
Ona ima problem, kad je neko hvali, misli da je ironičan - rekao je Bora.
Ne mislim ja da ću biti spisateljica, moja namera je da iznem svoju dušu... Ja smatram da imam talenta. Meni su govorili tako uvek: "Ne možeš ovo, ne možeš ono...". Slažem se da je prirodnije lepše, ali tamo nismo imali frizera, malo te to ponese, stvarno ne mogu da joj kažem ništa -

Detaljnije u nastavku ovog teksta

Autor: I.P.

#Zadruga - Narod pita