AKTUELNO

Evo o kome se radi!

Naredni gledalac koji se uključio u emisiju "Narod pita" bio je Sebastijan, koji se predstavio kao podrška Milice Kemez i Bore Santane.

Ovde Sebastijan iz Niša i pozdrav za Dušicu iz Australije - rekao je on.

Foto: TV Pink Printscreen

To je naša podrška - dodala je Milica.
Ja imam jednu konstataciju za Boru, mi jesmo iz drugog gnezda, zato smo i posebni ljudi. I ja svoju ženu psujem, a 30 godina smo u braku. To je kod nas tradicija - govorio je Sebastijan.
A u afektu, desi se, ni ja nisam za to - dodao je Bora.
Ja sam za to kada hoćete da opsujete, da kažete ženi da je lepa - posavetovala je Dušica.

Foto: TV Pink Printscreen

Za Milicu imam primedbu što je u Amidžiju rekla da je najviše volela Mladena. Isto, zamerka što je ostala u kontaktu sa Mišelom. Mišel nije dobar drug Bori. Pratili smo 24/7 Zadrugu, sve smo videli, znaš tvoju podršku, znaš o kome pričam. Mića ti nije drug - nastavio je Sebastijan.
Ne slažem se sa tim, Mića mi je drug - odgovorila je Milica.
Đedović nije prijatelj. A tebi, Boro, Jelena nije nikakav prijatelj. Mina koja ti je zabranila da daš hleb Milici. I plus kad je bila Mićina igra istine, Mina je namerno uzela Miličin deo pice, jer se ona kupala tog jutra... Sve sam pratio. Da ne pričam o Jeleni koja puši kvake... Ona da provocira tvoju devojku, koja može i žena da ti bude! Ankica, Dušica i ja vas vidimo u braku. Nadam se da će to da bude i očekujem poziv za svadbu - rekao je gledalac.

Foto: TV Pink Printscreen

Hvala što nas podržavate, znam koliko ste bili tu uz nas. Hvala što ste pozvali, dali savete, sve najbolje vam želim - poručila mu je Milica.

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: M. P.