AKTUELNO

Haos u najavi!

Paula Hublin i Fran Pujas večeras se nalaze na vrućim stolicama u emisiji "Narod pita", gde će analizirati svoje učešće u rijalitiju, ali i vezu u kojoj su bili do samog kraja "Zadruge 4".

Kad sam izašla i videla kakve je planove smišljao, da želi da diskvalifikuje Vladimira Tomovića, da mu se pominje otac, sve sam čula, ti si bio žrtva, ucveljen! Sve se čulo, kome si pričao, koji ti je plan, sve! Normalno, on je mene iskoristio, sada to mogu reći! - govorila je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Ja sam rekao da mi se nije mogla stvoriti prilika da te ostavim, sad si slagala da tvoj tata nije znao da se drogiram. Bitno da je njoj Toma Panić bio prvo mesto - dodao je Fran.
Više sam se ponizila sa tobom, nego sa Tomom, on nikad nije bio odvratan, koliko si ti bio prema meni. Jedino se ne kajem zbog veze sa Tomovićem, on me nije vređao, ništa, to je bio normalan odnos, lep - odgovorila je Paula.
Ne, samo mi nije bilo jasno da bude ispred mene neko ko je bio sa oženjenim ljudima - nastavljao je Pujas.
Sad bar znam da više nikada neću biti sa ovakvom osobom. Ne znam što te toliko boli moj tata, pa ga stalno uzimaš u ustu - svađala se Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Zato što tebi treba kontrola, onda je jasno na šta je ta osoba spremna - govorio je Fran.

U video - prilogu pogledajte detaljnije.

Autor: M. I.

#Zadruga