AKTUELNO

Žestoko!

U toku je emisija "Narod pita", a nakon odgledanog priloga Paula Hublin je komentarisala odnos Tare Simov i Frana Pujasa.

Tara nije bila ni malo naivan problem u vašij vezi? Je l' ti izgldalo da i on hoće sa Tarom? - pitao je Milan Milošević.
Brzo smo se pomirili. Da - rekla je Paula.
Ona je meni pomogla kad sam bio u najgorim stanjima, kad sam video kako je krenulo krenuo sam da se distanciram. BIlo koja cura da mi se svidela imao bih nešto sa njom kao i sa Minom i Paulom. Sanja, Aleks, Teodora pokušao bih nešto da sam hteo - objašnjavao je Fran.

Foto: TV Pink Printscreen

Je l' imao prođu kod Tare? - pitao je Milan Milošević Paulu.
Jeste. Nije bilo normalno da budemo bliske. Nije bilo normlano ni da budem bliska sa Minom, Aleks, Sanjom, Teodrom i Rialdom - rekla je Hublinova,
To priča koliko me voli. Ja ni sa jednim dečkom nisam mogao da budem blizak sa kim je ona bila. pričaš gluposti ne mogu da ćutim - dodao je Fran.
Znam da te bolim pusti da završim, nećeš ništa sprečiti - nastavila je ona.

Foto: TV Pink Printscreen

Neću ništa da sprečavam - dodao je Fran.
Je l' te razočarala Tara? - pitao je voditelj.
Razočarala me je kad je izašla. Ja sam Ša tešila, pričala da će ga čekati. Bila sam iz njega i jedan period sam verovala u njenu ljubav, u njegovu nisam ni sumnjala. Ništa nisam iznela, a čula sam da je i u superfinalu pljuvala - rekla je Paula.

Foto: TV Pink Printscreen

Detaljnije u nastavku ovog teksta.

Autor: A.N.

#Zadruga